Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én kapok már hányingert...

Csak én kapok már hányingert a magyar politikától? Egyszerűen nincsen párt akire tudnék szavazni.

Figyelt kérdés

2024. máj. 7. 20:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mármint neked a Mi Hazánk. Ugyanis kötve hiszem, akkora rajongótábora lenne, mint amennyire próbálják itt vagy bármely platformon beállítani.

2024. máj. 7. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
2 lehetőség van: vagy egyáltalán nem foglalkozni velük vagy valakire leadni a szavazatot és bizakodni, hogy más is oda tette az X-et, ahova kell és remélni a változást.
2024. máj. 7. 22:36
 13/21 anonim ***** válasza:

„Csak én kapok már hányingert a magyar politikától?”

Nem csak te, olvasd el az itteni és más a politikához kapcsolódó válaszokat, ez a politika „eredménye”. A politikusok ingyenélők, lopnak, csalnak, hazudnak, korruptak, egymásnak ugrasztják az embereket, szóval ócska tróger mindegyik politikus. Láthatod hiába minden, a sok marha nap, mint nap itt vitatkozik a hülye politikán. Irkálják ide az okosabbnál okosabbnak képzelt válaszaikat, azt hiszik ettől bármi is meg volt változni. „Nagyszerű” időtöltés olyan eszetlen politikai baromságokon vitatkozni, amit megváltoztatni úgysem tudnak.

2024. máj. 8. 00:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Dehogyis kérdező. A legutóbbi választásokkor úgy 2,5 millióan voltunk így.
2024. máj. 8. 08:33
 15/21 anonim ***** válasza:
7%

Látom nem sok konstruktív komment van.

Szerintem a momentum és mkkp a legjobb opciók. Bejutás határán is vannak, így ha bejutnak jó eséllyel a fidesz bukik egy helyet. Szóval megéri, megérheti rájuk szavazni, és a momentumosok tényleg dolgoztak az EP-ben.

2024. máj. 8. 08:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem csak te. Én már azt az álláspontot vettem fel, hogy amíg ki nem takarítják a politikai portát az hatalomban 1989 óta megfordult emberektől, ismerőseiktől, rokonaiktól és el nem tiltják őket az ország sorsára kiható döntések hozatalából, addig még csak újra sem fogom gondolni, hogy szavazzak-e! Ebben az országban nulladik dologként képesek azt megtanulni a tortához hozzáférő "politikusok", hogy miként lehet visszaélni bizalommal, befolyással, hatalommal, hogyan lehet másokat mocskolva vagy teljesen ignorálva egyik pillanatról a másikra meggazdagodni, de ez egyre inkább nem érdekli azokat az embereket, akiknek - nekik hála - lényegében nulla felmutatható eredménnyel suhan(t) el az élet a feje felett! Válasszon ilyen embereket újra és újra az ÁNTSZ - a járványok lefolyásához gazdatestnek! Nem választok!
2024. máj. 8. 10:45
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem hányok, inkább az egyik szemem sír a másik nevet.2010-ben voltam utoljára szavazni :) .
2024. máj. 8. 10:51
 18/21 anonim ***** válasza:
8%

"2010-ben voltam utoljára szavazni :) ."

Mondjuk így inkább senki ne alkosson véleményt, mert a jelenlegi helyzet pont amiatt alakult ki, mert nem lett leváltva, vagy akár korlátozva a jelenlegi rendszer.

2024. máj. 8. 11:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Alkotok véleményt és azzal fejezem ki, hogy nem megyek el szavazni.Amúgy elméletileg fidesz vagy mi hazánk szavazó lennék :) vagy "kellene lennem" ha hagynám elszabadulni az érzelmeimet választások alkalmával.Mert ugye egy fogatlan, tanulatlan, tájékozatlan vidéki volnék aki emegyet néz mert nincs bekötve az internet a "tanyájára"...pedig aztán innen látszik igazán, hogy "egyik kutya másik eb".
2024. máj. 8. 11:59
 20/21 anonim ***** válasza:
11%

"Alkotok véleményt és azzal fejezem ki, hogy nem megyek el szavazni."

Hát, szerencse, hogy a történelem során, azért voltak ennél értelmesebb emberek, mert nem nagyon örültem volna, ha Churchill és Roosevelt elkezd hisztizni meg besértődni, hogy ők már pedig a Szovjetunióval nem fognak össze Hitler ellen.

"Mert ugye egy fogatlan, tanulatlan, tájékozatlan vidéki volnék"

Ez mondjuk fideszes propaganda, és ez alapján tényleg inkább lennél fideszes szavazó, mert benyelted ezt.

2024. máj. 8. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!