Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon idegesít ahogy Puzsér...

Nagyon idegesít ahogy Puzsér beszél, de érdekel hogy mit akar mondani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan aki hasonlóan van ezzel és kitalált már valamit?

máj. 7. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Csak verd ki rá én is azt szoktam
máj. 7. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Olvasd a posztjait, cikkeit
máj. 7. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Húzd le hangfile-be a tartalmat, és a lejátszóban húzd le a basszust, vagy rakd klasszikus zenei beállítasra. Esetleg, ha kisérletező vagy, akkor vannak vicces hangkonvertálók (voice changer) pl. Robot,manó,űrlény,
máj. 7. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hélium
máj. 7. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Ne idegesítsd magad. Vannak emberek, akiknek a mondatait kifejezetten nehéz megérteni, így aztán értelmes ember egy idő után nem fárasztja saját magát a megértésre való törekvéssel.
máj. 7. 19:07
 6/7 PMC Wagner ***** válasza:
100%
#5 Szerintem a kérdezőnek nem a megértéssel van baja hanem Puzsér hangszínével vagy stílusával ahogy előadja a mondandóját
máj. 7. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
6#: Nem csodálom, engem is idegesít: mint akinek szorulása van és emiatt szenved, mire kijön belőle a lényeg...
máj. 8. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!