Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a magyar politikusok...

Vajon a magyar politikusok megoldják valaha a cigány problémákat hazánkban? Megdöbbentő adatokat olvastam a minap!

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy szakértők számittásai szerint,a mai 800 ezer cigányból,15-20 év múlva kb 3 millió cigány lesz!Mert csak szaporodnak és szaporodnak!De dolgozni meg nem akarnak,vagy nem tudnak!Mi lesz itt?Lesz valami megoldás vajon?
2010. okt. 28. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:
Huu ezt nagyon elírtam,most nézem!Na szoval kb 350 ezer felnőtt van,abból jó esetben dolgozik 50 ezer,a maradék 300 ezer kapja a sgélyt!Így akartam írni!
2010. okt. 28. 17:26
 32/74 anonim ***** válasza:
77%

ma 17:06

"Nem azzal van a baj, hogy nincs munkalehetőség, hanem azzal, hogy nem akarnak dolgozni, sem iskolába járni."

Már ne haragudj, de sok olyannal dumáltam, aki vidéki és pont azért jönnek fel Pestre, mert annyira kevés a munkalehetőség feléjük, és ők magyarok. Nem tudom figyelted-e mostanában, de én kb. egy hónapja láttam, hogy a munkanélküliség kb. 11%, akkor mit vársz?!!

"Ha pedig ne adj Isten valamelyik munkára jelentkezik, akkor egy analfabétát persze, hogy senki nem vesz fel."

Az integráció azt is jelenti, hogy képzést is kapnak. És szerintem az meg nem igaz, hogy nem akarnának dolgozni, ha lenne rá lehtőségük. A mi falunkban (Pest megye) kb. 20% a cigány és annak a 98%-val semmi baj nincs, integrálódtak, dolgoznak, van amelyik vállalkozást vezet stb... Gond szerintem a keleti országrészekben élő, későn betelepült cigányokkal van, plusz ezek közül azokkal akik a nagyvárosokban telepednek le vagy éppen a fővárosban.

Magyarország előtt két út áll szerintem:

1) Le_arja az integrációt és akkor a népesség 20-40 éven belül kicserélődik, gettó városokkal, életszínvonalromlás, stb...

2) Felfogja végre a kormány (bárki is legyen hatalmon!), hogy ők is állampolgárok és óriási pénzeket ől az integrációjukba. És akkor minnél nagyobb rétegnek lesz kötelező legalább az érettségi, annál kisebb pénzeket kell a gondokra fordítanunk és annál jobban erősödik a gazdaságunk.

2010. okt. 28. 17:26
 33/74 anonim ***** válasza:
100%

leírom azt amit már leírtam máshol is:

"kisvárosban lakom, és a szomszédos településen vannak egy pár olyan család aki avval foglalkozik hogy: mondanom sem kell hogy "sőtét" bőrűek, az apának 8 általánosa van, az anya szült már vagy 6 gyereket, azokat kiküldi az utcára , ott futkároznak mezítláb, a szülők nem dolgoznak, abból élnek hogy megkapják a segélyt, meg a támogatásokat a 6 gyerekre, és Bmw vel mennek a városházára ahol felveszik azt a 200, 300 ezer forintot, és ekkor még egy fél órát nem dolgoztak.

Konkrétan itt a baj.

emellett mindenben megkapják a támogatást pl Könyv, étkeztetés.... persze iskolába nem járnak, hiába küldik ki az igazolatlan órákra a 60, 70 ezres bírságot, nem fizetik be, és nem tesznek ellen semmit.

én meg minden év elején fizetek ki vagy 30 ezret könyvekre. (középiskola) "

"előző témához visszatérve van még az a fajta is aki : egész fullos házban lakik, még az erkélykorlát is kovácsolt vas, az udvaron szobrok, meg rózsák, Q7-esel jár az asszony bevásárolni, meg mindig áll a hát előtt 1, 2 Merci , Bmw , mesélték hogy volt hogy kimentek hozzájuk a rendőrök és 3 millió forintot találtak a fagyasztóban, meg a kukába elrejtve. Persze ez ebből 1 forint sem "legálisan " megkeresett.

-

Meg van egy település , a lakosok 80 % "sötét"bőrű elég veszélyes hely ott a cipőt leszedik a lábadról, hallottam olyanokat ledobálták a gólyát a villanyoszlopról, és hazavitték megsütni. Ott Olyanok vannak hogy az iskolát azért zárták be mert mindent kiloptak belőle, még a kerítés oszlopokat is felszedték tüzelőnek. Meg a postás elég komoly "önvédelmi" eszközökkel jár Pl egy vascső a végére meg rá volt hegesztve egy vasgolyó.

A villanyvezetékeket levágták, minden kis értéket elloptak már, egészen fura érzés látni azt a helyet, olyan mintha 3 évszázadot visszaestek volna."

Jelenleg a legegyszerűbb megoldás az lenne hogy megvonni a segélyt.

nemrég most volt hogy Franciaországban 75 cigányt telepítettek ki, adtak nekik autót, benzinpénzt kifizették , meg kaptak nemtom hány ezer eurót hogy letelepedjenek, persze azok meg úgy vették mint a nyaralást, a pénzt elköltötték, és már vissza is mentek Franciaországba.

2010. okt. 28. 17:45
 34/74 anonim válasza:
83%

Egy régi jó közmondást kellene szó szerint betartani:

Aki nem dolgozik, ne is egyék!

2010. okt. 28. 17:57
 35/74 anonim ***** válasza:
38%

akkor a kisgyerekednek sem adsz enni? o.O

gyűlölöm a közmondásokat, mert felszínes hülyeségek! -.-

2010. okt. 28. 18:01
 36/74 A kérdező kommentje:
Így van,addig a kisgyerek se kap enni!Talán akkor elgondolkodik,hogy el kellene menni dolgozni,amikor nem tudja betömni a kölykeinek a száját!
2010. okt. 28. 18:03
 37/74 anonim ***** válasza:
35%

A régi parasztcsaláddal példálózónak:

Töki vagy puni! Neked hány gyereked van?

2010. okt. 28. 18:07
 38/74 anonim ***** válasza:
90%

"ide egységes magyar összefogás kéne és nagyon nagyon sok fegyver és löszer" :)

ez a megoldás

és nem más

2010. okt. 28. 18:22
 39/74 anonim ***** válasza:
29%

A nőgyógyászok 3 műszakban kaparják a parasztcsajokat.

Évente több mint 60 ezret.

Ott keressétek a magyar gyerekeket, mert cigányt ott nem találtok.

2010. okt. 28. 18:26
 40/74 A kérdező kommentje:

Ott keressétek a magyar gyerekeket, mert cigányt ott nem találtok.

Elég baj!!!

2010. okt. 28. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!