Vajon a magyar politikusok megoldják valaha a cigány problémákat hazánkban? Megdöbbentő adatokat olvastam a minap!
"Akkor én leszek az első idióta. Nem fogok vállalni 4 gyereket úgy, hogy közben a fizetésem nem éri el a nettó 150-et. Nem vagyok cigány, hogy a nélkülözésbe, a düledező putriba, igénytelenségbe csináljak egy rakás gyereket."
Na ez itt a gáz gyerekek. Nem arra kéne várni, hogy majd más megoldja helyettetek és kegyesen megemeli a fizetésetek. Arra nem gondoltatok még hogy önnállóan éljetek meg?
"Arra nem gondoltatok még hogy önnállóan éljetek meg?"
tudsz olvasni? o.O
Mé', van cigányprobléma?
Akkor megoldjuk.
Az összes paraszt csajt megdugom helyettetek, aztán majd legalább félmagyarok fognak születni. Ti meg közben hergelljétek egymást ilyen fórumokon, attól biztosan több magyar fog születni.
17:01
Nem azzal van a baj, hogy nincs munkalehetőség, hanem azzal, hogy nem akarnak dolgozni, sem iskolába járni.
Ha pedig ne adj Isten valamelyik munkára jelentkezik, akkor egy analfabétát persze, hogy senki nem vesz fel.
"Egy erős egyház kellene, mint Lengyelországban"
....igen ám, csakhogy Lengyelország szinte 100%-ban római katolikus. Magyarországon pedig meg a keresztény vallás teljes felekezeti palettája megtalálható, meg még iszlám egyház is be van jegyezve. nem lehet Magyarországot Lengyelországhoz hasonlítani ilyen szempontból, mert Lengyelország vallásilag Európa egyik leghomogénebb országa, Magyarország pedig ez egyik legszétszórtabb. Az anglikán egyház kivételével szinte az összes Európában jelenlévő vallásnak/felekezetnek vannak Magyarországon hívői.
kb olyan 300ezer felnött,abból jó esetben dolgozik 50 ezer,abból marad 300ezer
bocsi elírtam 350 ezret akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!