Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a magyar politikusok...

Vajon a magyar politikusok megoldják valaha a cigány problémákat hazánkban? Megdöbbentő adatokat olvastam a minap!

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy szakértők számittásai szerint,a mai 800 ezer cigányból,15-20 év múlva kb 3 millió cigány lesz!Mert csak szaporodnak és szaporodnak!De dolgozni meg nem akarnak,vagy nem tudnak!Mi lesz itt?Lesz valami megoldás vajon?
2010. okt. 28. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
43%

"Akkor én leszek az első idióta. Nem fogok vállalni 4 gyereket úgy, hogy közben a fizetésem nem éri el a nettó 150-et. Nem vagyok cigány, hogy a nélkülözésbe, a düledező putriba, igénytelenségbe csináljak egy rakás gyereket."

Na ez itt a gáz gyerekek. Nem arra kéne várni, hogy majd más megoldja helyettetek és kegyesen megemeli a fizetésetek. Arra nem gondoltatok még hogy önnállóan éljetek meg?

2010. okt. 28. 16:38
 22/74 anonim ***** válasza:
87%

"Arra nem gondoltatok még hogy önnállóan éljetek meg?"

tudsz olvasni? o.O

2010. okt. 28. 16:43
 23/74 anonim ***** válasza:
17%

Mé', van cigányprobléma?

Akkor megoldjuk.

Az összes paraszt csajt megdugom helyettetek, aztán majd legalább félmagyarok fognak születni. Ti meg közben hergelljétek egymást ilyen fórumokon, attól biztosan több magyar fog születni.

2010. okt. 28. 16:57
 24/74 anonim ***** válasza:
59%
Eriggymár te büdös Ork.
2010. okt. 28. 16:59
 25/74 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem fognak a magyarok (jobb esetben!) kettőnél több gyereket vállalni. Ez a viszonylagos jóléttel és a modernitással jár. Így van ez a Nyugati világban mindenhol. És különben is nem az a gond, hogy fogyunk, hanem az hogy ész nélkül adjuk nekik a segélyeket arra, hogy még többen legyenek. És az is gond, hogy ez idáig senki egy komolyabb integrációs programot, tervet nem mutatott fel. Könnyű a másikra mutatni, hogy szaporodnak mint a nyulak, szüljetek b+! Ez nem így működik. Ha integrálnánk őket és kapnának munkalehetőséget, akkor úgy mint eddig bárhol a világon, az ő termékenységük is csökkene.
2010. okt. 28. 17:01
 26/74 anonim ***** válasza:
78%
Ha integrálódnának akkor az lenne a gond, hogy elveszik a munkát.
2010. okt. 28. 17:03
 27/74 anonim ***** válasza:
79%

17:01

Nem azzal van a baj, hogy nincs munkalehetőség, hanem azzal, hogy nem akarnak dolgozni, sem iskolába járni.

Ha pedig ne adj Isten valamelyik munkára jelentkezik, akkor egy analfabétát persze, hogy senki nem vesz fel.

2010. okt. 28. 17:06
 28/74 anonim ***** válasza:
88%

"Egy erős egyház kellene, mint Lengyelországban"

....igen ám, csakhogy Lengyelország szinte 100%-ban római katolikus. Magyarországon pedig meg a keresztény vallás teljes felekezeti palettája megtalálható, meg még iszlám egyház is be van jegyezve. nem lehet Magyarországot Lengyelországhoz hasonlítani ilyen szempontból, mert Lengyelország vallásilag Európa egyik leghomogénebb országa, Magyarország pedig ez egyik legszétszórtabb. Az anglikán egyház kivételével szinte az összes Európában jelenlévő vallásnak/felekezetnek vannak Magyarországon hívői.

2010. okt. 28. 17:13
 29/74 A kérdező kommentje:
Akárki akármit mond,ezekkel nem lehet mit tenni!A kormány semmit nem akar és nem is fog tenni!Mi polgárok meg ugysem tudunk mit tenni!Csináltam egy kis számolást hogy mennyi piinz megy el segíílyre a csürhének:kb ugye van 800ezer cigány,abbol mondjuk kb olyan 300ezer felnött,abból jó esetben dolgozik 50 ezer,abból marad 300ezer,egy ember kb olyan 40-50 ezer segélyt kap,ami havi szinten az államnak olyan 1.5 milliárd forint,éves szinten 15 milliárd forint!Nem semmi!Mi megtehetjük ezt a luxust!Még nem is beszéltem arról,milyen károkat tesznek embereknek,amit ellopnak tőlük!
2010. okt. 28. 17:20
 30/74 A kérdező kommentje:

kb olyan 300ezer felnött,abból jó esetben dolgozik 50 ezer,abból marad 300ezer

bocsi elírtam 350 ezret akartam írni

2010. okt. 28. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!