Rendben van az hogy kistelepüléseken is Mészáros Lőrinc cégei nyerik az uniós pályázatokat, a helyi vállalkozások elől?
Figyelt kérdés
A falunkban is mezőgazdasági beruházást nyert Lölő, pedig sok helyi vállalkozási is tevékenykedik ebben a száréban akik szintén nyerhettek volna.máj. 6. 12:00
11/16 A kérdező kommentje:
10- nem, nem csak fideszes nyerhet csak Mészáros Lőrinc és ahhoz a néhány családhoz köthető emberek nyerhetnek. Egy egyszerű fidesz tagnak esélye sincs.
máj. 7. 05:07
12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Cseh Katalin és családja nincs vagy legalább is a múltban nem volt bekötve ehhez a néhány NER-es familiához...
máj. 7. 05:23
14/16 A kérdező kommentje:
13-mas mi van vele? Ő is elvette falusi emberek elől a megélhetést vagy mi? Ők is sorba nyerik vidéken a pályázatokat, olyan helyeken ami fogalmuk sincs hol van? ?
máj. 17. 17:36
15/16 A kérdező kommentje:
Ha igy van rohadjanak meg ők is. De nem igen hallottam hogy itt a könyéken nyertek volna. De kérlek ird meg ha te másképp tudod!!!
máj. 17. 17:39
16/16 anonim válasza:
#11!
Hagy már ezt a hülyeséget! Legalább akkor, ha már megmutattam, hogy hülyeség.
Írtam pályázatokat, dolgoztam olyan pályázati projecten.
Tudom, hogy egyik esetben sem volt politikai kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!