Szerintetek mennyi év kell még ahhoz, hogy Magyarországon minden vagy külföldi tulajdonú vagy NER tulajdonú legyen?
Magyarországon a legtöbb nagyvállalat vagy külföldi vagy NERes.
Rengeteg ingatlanra és földbirtokra ugyanez igaz.
Pl. Lölő is már megint vett valamit:
1-es,
Nagyon jól tudod te, hogy mi az a ner, s hogy én mit értek alatta.
MHM tervei szerint nem lesz ilyen. Sőt! Kicsit vissza is fordítunk! Közel 35 év "posztkommunista sarát" kellene rendbetenni, ami szinte lehetetlen...:(
TI akartátok, mert nem kellett az igazi jobboldal, akik már 30 évvel ezelőtt
is elszámoltatták volna a mostani "illetékeseket". Most meg sírtok, hogy lopnak... Nem nagyon volt itt rendszerváltás...sajnos.
HakapiszikMatyi,
Kik azok a "ti", akik ezt akarták? Ezzel most rám céloztál?
D-Mano
Azokra, akik nem akartak változást igazából... MDF, SZDSZ, MSZP, FIDESZ szavazók. Mostanra ez utóbbiak maradtak mérvadóak.
TÉNYLEG szeretném megélni, hogy Magyarországon NE ezek kormányozzanak! Ha már nem kell a jobboldal, akkor inkább a "Kutyák"! Őket is jobban elfogadom, mint ezt a bandát.
HakapiszikMatyi,
Én, csak úgy a miheztartás végett...:
2014-ben a A Haza Nem Eladó Mozgalom Pártra (később: A Haza Pártja nevet vette fel) szavaztam.
2018-ban a Jobbikra.
2022-ben a Mi Hazánkra.
Örülök, hogy 15 évesen még nem volt szavazójogom, mert akkor a Fideszre szavaztam volna. De így legalább nyugodt lelkiismerettel elmondhatom, hogy soha életemben nem szavaztam a Fideszre... 😆😅
9-es,
te kikre szavaztál 2010 óta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!