Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyi év kell...

D-Mano kérdése:

Szerintetek mennyi év kell még ahhoz, hogy Magyarországon minden vagy külföldi tulajdonú vagy NER tulajdonú legyen?

Figyelt kérdés

Magyarországon a legtöbb nagyvállalat vagy külföldi vagy NERes.

Rengeteg ingatlanra és földbirtokra ugyanez igaz.

Pl. Lölő is már megint vett valamit:

[link]

2024. ápr. 19. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
Bármire rá lehet fogni, hogy "NER", a kérdésnek semmi értelme.
2024. ápr. 19. 20:56
 2/14 A kérdező kommentje:

1-es,

Nagyon jól tudod te, hogy mi az a ner, s hogy én mit értek alatta.

2024. ápr. 19. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
6%
2: Általában azok a birkák mondják ezt, akik utálnak egyes vállalkozókat. Na most ha a libsi sajtóban leírják egy vállalkozóról, hogy NER, akkor az egyszeri birkuci onnantól utálni fogja őt is. Szóval bárkit megutáltatnak az ilyen birkákkal pillanatok alatt, így megy ez.
2024. ápr. 19. 21:05
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
8 év max 14 év.
2024. ápr. 19. 21:23
 5/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:
44%

MHM tervei szerint nem lesz ilyen. Sőt! Kicsit vissza is fordítunk! Közel 35 év "posztkommunista sarát" kellene rendbetenni, ami szinte lehetetlen...:(

TI akartátok, mert nem kellett az igazi jobboldal, akik már 30 évvel ezelőtt

is elszámoltatták volna a mostani "illetékeseket". Most meg sírtok, hogy lopnak... Nem nagyon volt itt rendszerváltás...sajnos.

2024. ápr. 19. 23:53
 6/14 A kérdező kommentje:

HakapiszikMatyi,

Kik azok a "ti", akik ezt akarták? Ezzel most rám céloztál?

2024. ápr. 19. 23:57
 7/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:

D-Mano

Azokra, akik nem akartak változást igazából... MDF, SZDSZ, MSZP, FIDESZ szavazók. Mostanra ez utóbbiak maradtak mérvadóak.

TÉNYLEG szeretném megélni, hogy Magyarországon NE ezek kormányozzanak! Ha már nem kell a jobboldal, akkor inkább a "Kutyák"! Őket is jobban elfogadom, mint ezt a bandát.

2024. ápr. 20. 00:14
 8/14 A kérdező kommentje:

HakapiszikMatyi,

Én, csak úgy a miheztartás végett...:

2014-ben a A Haza Nem Eladó Mozgalom Pártra (később: A Haza Pártja nevet vette fel) szavaztam.

2018-ban a Jobbikra.

2022-ben a Mi Hazánkra.

Örülök, hogy 15 évesen még nem volt szavazójogom, mert akkor a Fideszre szavaztam volna. De így legalább nyugodt lelkiismerettel elmondhatom, hogy soha életemben nem szavaztam a Fideszre... 😆😅

2024. ápr. 20. 01:14
 9/14 anonim ***** válasza:
40%
Akkor tényleg egy bugyuta birka vag kérdező. A mihazánk igyanaz mint a fidesz. A fidesz is nagyon nemzeti meg magyar, aztán láthatod hogybaz csak szöveg. Vagy szerinted a nácik nem hazudnak?
2024. ápr. 20. 07:57
 10/14 A kérdező kommentje:

9-es,

te kikre szavaztál 2010 óta??

2024. ápr. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!