Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter mennyire megbízha...

Magyar Péter mennyire megbízható figura?

Figyelt kérdés

Én semmi megbízhatót nem tudok benne felfedezni a külsejét leszámítva (ami semmit nem jelent csupán hatásos pszihológia)

A NER embere, nincs mögötte ideológia, a tábora az eddigi ellenzékiekből áll (jelenleg) és nincs igazi politikai multja sem.

Mégis ki mozgatja a szálakat mögötte?

Hiszen senkinek nem érdeke a berobbanása, és nem is látszik hogy volna különösebb értelme ennek.

De inkább az a fő kérdésem, hogy miért bíznak meg benne az emberek ennyire, miért látnak megváltót egy kiugrott fideszes senkiben?

máj. 6. 11:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

20#

Nincs kedvenc kis pártocskám

2010 óta ellenzéki vagyok, 2018 óta párt nélkül amit támogathatnék

Vártam én is a "messiást" mint sokan, csak nekem éppen van annyi eszem hogy lássam kiben lehet bízni és kiben nem.

Magyar Péternél viszont úgy néz ki nincs semmi ami miatt támogatható lenne. Kerestem én is, a kérdés is ezért született meg, de sajnos ilyet senki nem tudott mutatni.

Csak remélni tudom hogy végül nem a legrosszabbak lesznek igazak erre az emberre, mert úgy tűnik beágyazódik a magyar politikába egy jódarabig

máj. 9. 22:32
 22/30 Hajra_Tisza ***** válasza:
Kérdező, te ideológiákat meg politikai múltat vársz attól, akire szavaznál, mintha ez lenne a fontos, és nem az hogy végre oda kerüljön a pénz ahová való, és azt fejlesszék amit tényleg fejlesztésre szorul ebben az országban. Az emberek azért bíznak meg MP-ben mert látják hogy őszinte, és hogy az ország legnagyobb gondjaival foglalkozik, nem pártokkal meg ideológiákkal. Ha te ezt nem látod, akkor te is olyan vak vagy mint akik Orbánt tartják hatalmon már 14 éve!
máj. 9. 22:46
 23/30 A kérdező kommentje:

Én nem ideológiákat meg politikai múltat várok el, hanem sokkal inkább azt hogy az illető ne egy két lábon járó red flag legyen.

Aki meg akarja váltani a jelenlegi rendszert, az nem lehet ennek a rendszernek a korábbi lelkes támogatója és haszonélvezője

Hogy neked ez sem számít, és vakon megbízol valakiben aki éppen kipottyant ebből a rendszerből az a te bajod, de érthető ha megkérdőjelezem a józan eszedet amiért így teszel

Ráadásul mivel csak az emberek egy részét képes megtéveszteni, a tömegeket meg ugyis a fideszes média irányítja, ezért ugysem ér el semmit, szóval igazából kockázata sincs.

Csak szomorú látni hogy így bedőlnek sokan egy fideszből jöttment senkinek miközben meg olyan politikai erő nem is létezik amelyik helyrehozhatná az országot

máj. 9. 23:18
 24/30 Hajra_Tisza ***** válasza:
Nem az számít hogy honnan jött, hanem hogy hová tart. És eddig nagyon úgy tűnik hogy jófelé. Teljesen mindegy hogy te egy senkinek tartod, pont az bizonyítja hogy nem egy senki hogy tömegeket mozgat meg, képes arra amire az ellenzék eddig nem volt képes. Másrészt nincs is tőle jobb opció, ha valaki nem elégedett a jelenlegi rendszerrel, vagy rá szavaz vagy végig nézi ahogy a fidesz újabb 4 év hatalmat nyer majd. A jelenlegi ellenzéki kis pártok nem fognak megváltást hozni..
máj. 10. 01:05
 25/30 anonim ***** válasza:

#24 Alapvető tévedéseid vannak és nagyon sok Magyar Péter rajongó olyan mint te vagy.

1. az ellenzék pont ugyanerre volt képes 2 éve is, csak akkor MZP volt az aktuális messiás és az összeállt ellenzék DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd listával indult.

2. ez nem parlamenti választás, az eredményétől függetlenül a fidesz-kdnp lesz kormányon még 2 évig

3. semmiféle 4 évről nincs szó, a következő parlamenti választásig, 2026-ig bizony a fidesz lesz hatalmon és ezt minden MP rajongónak ugyanúgy végig kell néznie, mint bárki másnak. A mostani választáson az önkormányzati és EP mandátumok is 5 évre szólnak majd.

máj. 10. 06:40
 26/30 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz h csak ellenzèki szavazók vannak mögötte. Fideszes táborbòl is elhòdìtott valamennyit, de ennek szàma egyenlõre bizonytalan. Bár tény h egyenlõre valszeg több volt ellenzèki szavazója lenne mint fideszes.

Egyik legjobb haverom is fideszre szavazott 22ben, ep-n most Petire fog. Önkormányzaton pedig marad a fidesznél

máj. 10. 06:56
 27/30 A kérdező kommentje:

"Másrészt nincs is tőle jobb opció, ha valaki nem elégedett a jelenlegi rendszerrel, vagy rá szavaz vagy végig nézi ahogy a fidesz újabb 4 év hatalmat nyer majd."

Természetesen inkább végignézném minthogy leszavazzak akármelyikre is 2026-ban

Idén meg amúgy is felesleges lesz szavazni.

Mire eljutunk a parlamentiig, remélhetőleg már nem leszek ebben az elátkozott országban, így esetleg csak kívűlről kell végignéznem a cirkuszt ami itt lesz. Jó szórakozást hozzá!

máj. 10. 10:40
 28/30 Hajra_Tisza ***** válasza:

Na pont ez az hogy ott az ellenzéki pártok összeálltak, és úgy tudtak ennyi szavazatot összeszedni, a Tisza pár viszont pár hónap alatt és csak egymaga.. ez rohadt nagy különbség.

És ki a franc mondta hogy nem a 26-os választásokra gondolol?? Ennyire ne nézz már hülyének! Onnantól értettem a még négy évet.

máj. 10. 14:12
 29/30 Hajra_Tisza ***** válasza:

"Természetesen inkább végignézném minthogy leszavazzak akármelyikre is 2026-ban"

Mert egy agyhalott vagy, a fidesz köszöni szépen a hozzáállásodat, az ilyenek miatt van még mindig hatalmon!

máj. 10. 14:14
 30/30 anonim ***** válasza:
Lehet h fideszes... sajna a fidesz fizet a fizetett kommentelõknek akik ràveszik az embereket h szètszavazzanak különbözõ pàrtokra...
máj. 10. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!