Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter mennyire megbízha...

Magyar Péter mennyire megbízható figura?

Figyelt kérdés

Én semmi megbízhatót nem tudok benne felfedezni a külsejét leszámítva (ami semmit nem jelent csupán hatásos pszihológia)

A NER embere, nincs mögötte ideológia, a tábora az eddigi ellenzékiekből áll (jelenleg) és nincs igazi politikai multja sem.

Mégis ki mozgatja a szálakat mögötte?

Hiszen senkinek nem érdeke a berobbanása, és nem is látszik hogy volna különösebb értelme ennek.

De inkább az a fő kérdésem, hogy miért bíznak meg benne az emberek ennyire, miért látnak megváltót egy kiugrott fideszes senkiben?

máj. 6. 11:50
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy én is vártam a magyar politika "messiását" mindhiába. Aztán most előbujt, és egyszerűen visszataszító, mert nagyon átlátszó.

Mégis tömegek csatlakoznak hozzá, persze nem a fidesztől, ez árulkodó jel.

Talán azért dobta be a fidesz, hogy leváltsa Gyurcsányt?

Új álellenzékre van szükség?

Gyurcsány már haldoklik vagy mi?

máj. 6. 12:21
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Semennyire!

Egy mocskos, demagóg, populista áruló.

Ennyi.

Amit tol, tegnap belenéztem a debreceni celeb showba, komolyan mondom siralmas és szánalmas is volt egyszerre.

Monoton hangon, egy hangszinen nyomta az önmagában ellentmondásos lózungokat.

A másik, hogy bezzeg amíg Judit asszony és a milliós fizetések megvoltak, ugye milyen jó is volt a "maffiakormány"...a hangfelvételt is akkor vette elő egy év után, amikor sz@rban volt.

máj. 6. 14:06
 13/30 Hajra_Tisza ***** válasza:

Márpedig fel lesztek számolva a getszibe! Az ellenzék semmire nem volt jó az elmúlt 14 évben, csak bohócnak.. Én bízok a Tisza pártban, előtte van jövő, még a fideszt is megdöntheti, ha végül a szétzilált ellenzék is beáll mögé.

máj. 8. 02:19
 14/30 anonim ***** válasza:
Szerinted titokban diktafonnal a zsebében mennyire megbízható valaki???
máj. 8. 06:27
 15/30 Hajra_Tisza ***** válasza:

Jaj komolyan ez a legnagyobb bajotok?? Az hogy korrupt az összes fideszes politikus, szétlopták az országot sok éven keresztül nem baj.. Az a baj hogy Magyar Péter hangfelvételeket készített. Tényleg ettől aztán qvara megbízhatatlan valaki😂

máj. 8. 08:51
 16/30 anonim ***** válasza:
40%

15# nyugi koma!

Egy dolgot azért ne feledj el, a te új messiásod pontosan annak a hatalmi elitnek volt egy komoly tagja, és kőkemény haszonélvezője, akik hogy is mondtad ;

"...korrupt az összes fideszes politikus, szétlopták az országot sok éven keresztül..."

Te tényleg nem érzed, hogy milyen jellemtelen vagy??

Tükröket gyorsan szereld le otthon ( is)...

máj. 8. 08:56
 17/30 anonim ***** válasza:
40%

#16 Az zavarja amilyenek szerinte a fideszesek, de az már nem zavarja, hogy a kedvence, a legújabb messiás is fideszes volt pár hónapja és még őket is elárulta, megfigyelte, lehallgatta.

És komolyan nem értik miért tart itt az ellenzék 14 év után is. :)

máj. 8. 09:11
 18/30 Hajra_Tisza ***** válasza:

Magyar Péternek nincsenek milliárdjai, sem a rokonainak, ő nem lopott. Nem egy pénzhajhász családban nevelkedett, és ő sem egy kapzsi pénzhajhász, szóval ez nem jött be sajnálom :)

"fideszes volt pár hónapja és még őket is elárulta, megfigyelte, lehallgatta"

Nyilván már jó ideje készült erre, ezért okosan csinálta hogy legyen bizonyíték is a kezében.

"És komolyan nem értik miért tart itt az ellenzék 14 év után is"

Jah biztos ezért, nem azért mert inkompetens balfékek..

máj. 9. 00:41
 19/30 A kérdező kommentje:

"Magyar Péternek nincsenek milliárdjai..."

Hát most lesznek

"ő nem lopott"

Hát ez már nem igaz

A NER részeként ott volt a húsosfazéknál és zsíros állása volt, ingyenélő gazember volt, ahogy most is az

Nyilván a fidesz következő generációs álellenzéki figurája, aki ezért nem kevés lóvét vehet majd fel.

Kell a gyurcsány mellé valaki, egyrészt hogy megossza az álellenzéki erőket, másrészt hogy biztosítsa hogy Gyurcsány után is legyen álellenzéke, mert akkor a valódi ellenzék előtörne és legázolná

máj. 9. 09:47
 20/30 Hajra_Tisza ***** válasza:

Mekkora barom vagy te kérdező😂 Ál ellenzék.. az. És azért nem tud az ellenzék érvényesülni. persze hogyne😀 Persze értem én, könnyebb inkább ezt el hinni MP-ről, mint a valóságot, hogy szereti a nép és már most nagyobb dolgokat elért, mint az ellenzéki pártok az elmúlt 14 évbe. A fideszre ugyanis egyik se jelentett veszélyt soha, MP-t viszont már most fenyegetésnek érzi, ez lejön abból a tonnányi lejarató kampányról amit tolnak ellene mindenhol.

"ingyenélő gazember volt, ahogy most is az"

Ezt mivel tudod alátámasztani? Hogy emögött az állításod mögött van valódi érv is, nem csak a sértett kis személyes gyűlöleted ellene, amiért csökkentette a kedvenc kis pártocskád szavazó táborát?

máj. 9. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!