Magyar Péter mennyire megbízható figura?
Én semmi megbízhatót nem tudok benne felfedezni a külsejét leszámítva (ami semmit nem jelent csupán hatásos pszihológia)
A NER embere, nincs mögötte ideológia, a tábora az eddigi ellenzékiekből áll (jelenleg) és nincs igazi politikai multja sem.
Mégis ki mozgatja a szálakat mögötte?
Hiszen senkinek nem érdeke a berobbanása, és nem is látszik hogy volna különösebb értelme ennek.
De inkább az a fő kérdésem, hogy miért bíznak meg benne az emberek ennyire, miért látnak megváltót egy kiugrott fideszes senkiben?
Az a helyzet hogy én is vártam a magyar politika "messiását" mindhiába. Aztán most előbujt, és egyszerűen visszataszító, mert nagyon átlátszó.
Mégis tömegek csatlakoznak hozzá, persze nem a fidesztől, ez árulkodó jel.
Talán azért dobta be a fidesz, hogy leváltsa Gyurcsányt?
Új álellenzékre van szükség?
Gyurcsány már haldoklik vagy mi?
Semennyire!
Egy mocskos, demagóg, populista áruló.
Ennyi.
Amit tol, tegnap belenéztem a debreceni celeb showba, komolyan mondom siralmas és szánalmas is volt egyszerre.
Monoton hangon, egy hangszinen nyomta az önmagában ellentmondásos lózungokat.
A másik, hogy bezzeg amíg Judit asszony és a milliós fizetések megvoltak, ugye milyen jó is volt a "maffiakormány"...a hangfelvételt is akkor vette elő egy év után, amikor sz@rban volt.
Márpedig fel lesztek számolva a getszibe! Az ellenzék semmire nem volt jó az elmúlt 14 évben, csak bohócnak.. Én bízok a Tisza pártban, előtte van jövő, még a fideszt is megdöntheti, ha végül a szétzilált ellenzék is beáll mögé.
Jaj komolyan ez a legnagyobb bajotok?? Az hogy korrupt az összes fideszes politikus, szétlopták az országot sok éven keresztül nem baj.. Az a baj hogy Magyar Péter hangfelvételeket készített. Tényleg ettől aztán qvara megbízhatatlan valaki😂
15# nyugi koma!
Egy dolgot azért ne feledj el, a te új messiásod pontosan annak a hatalmi elitnek volt egy komoly tagja, és kőkemény haszonélvezője, akik hogy is mondtad ;
"...korrupt az összes fideszes politikus, szétlopták az országot sok éven keresztül..."
Te tényleg nem érzed, hogy milyen jellemtelen vagy??
Tükröket gyorsan szereld le otthon ( is)...
#16 Az zavarja amilyenek szerinte a fideszesek, de az már nem zavarja, hogy a kedvence, a legújabb messiás is fideszes volt pár hónapja és még őket is elárulta, megfigyelte, lehallgatta.
És komolyan nem értik miért tart itt az ellenzék 14 év után is. :)
Magyar Péternek nincsenek milliárdjai, sem a rokonainak, ő nem lopott. Nem egy pénzhajhász családban nevelkedett, és ő sem egy kapzsi pénzhajhász, szóval ez nem jött be sajnálom :)
"fideszes volt pár hónapja és még őket is elárulta, megfigyelte, lehallgatta"
Nyilván már jó ideje készült erre, ezért okosan csinálta hogy legyen bizonyíték is a kezében.
"És komolyan nem értik miért tart itt az ellenzék 14 év után is"
Jah biztos ezért, nem azért mert inkompetens balfékek..
"Magyar Péternek nincsenek milliárdjai..."
Hát most lesznek
"ő nem lopott"
Hát ez már nem igaz
A NER részeként ott volt a húsosfazéknál és zsíros állása volt, ingyenélő gazember volt, ahogy most is az
Nyilván a fidesz következő generációs álellenzéki figurája, aki ezért nem kevés lóvét vehet majd fel.
Kell a gyurcsány mellé valaki, egyrészt hogy megossza az álellenzéki erőket, másrészt hogy biztosítsa hogy Gyurcsány után is legyen álellenzéke, mert akkor a valódi ellenzék előtörne és legázolná
Mekkora barom vagy te kérdező😂 Ál ellenzék.. az. És azért nem tud az ellenzék érvényesülni. persze hogyne😀 Persze értem én, könnyebb inkább ezt el hinni MP-ről, mint a valóságot, hogy szereti a nép és már most nagyobb dolgokat elért, mint az ellenzéki pártok az elmúlt 14 évbe. A fideszre ugyanis egyik se jelentett veszélyt soha, MP-t viszont már most fenyegetésnek érzi, ez lejön abból a tonnányi lejarató kampányról amit tolnak ellene mindenhol.
"ingyenélő gazember volt, ahogy most is az"
Ezt mivel tudod alátámasztani? Hogy emögött az állításod mögött van valódi érv is, nem csak a sértett kis személyes gyűlöleted ellene, amiért csökkentette a kedvenc kis pártocskád szavazó táborát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!