Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK régen az MSZP-ből vált...

A DK régen az MSZP-ből vált ki, mára mégis jóval erősebb, gyakorlatilag beolvasztották őket. Mi ennek az oka? Miért volt jobb választás a DK az MSZP-nél?

Figyelt kérdés

máj. 6. 02:09
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Az MSzP-nél nincsen karizmatikus vezéregyéniség.
máj. 6. 03:59
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Azért, mert az MSZP-t büntették a választók Gyurcsány és Bajnai miatt.

Közben a főmuftik új pártot csináltak.

máj. 6. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Mert a média gyurcsányt támogatta. Nem jobb választás, mindkettőnek abban merül ki a mondanivalója, hogy a Fidesz szar.
máj. 6. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért a Gyurcsány nem rohangászott neki az ajtónak, mint a Kunhalmi.

Szerintem ebben benne van a Fideszmédia is, amely jobban lehúzta az MSZP-t, mint a DK-t.

Talán abból az okból, hogy tudják, hogy a Gyurcsány pártjára sokan nem szavaznának balról, mert elvágta magát örökre, én is így vélem.

Oké, szép volt az öszödi beismerés, csak az a baj vele, hogy ő volt a főnök, a saját hibáit és alkalmatlanságát ecsetelte és annyi elég is volt belőle örökre, meg sok is. Van aki adna még esélyt neki, de én speciel és még sokan mások - nem.

Ezt tudják a Fidesznél is és inkább az MSZP-t nyírták ki.

Most már persze fordult a trend, mert a DK az erősebb, a veszélyesebb, de sosem lesz annyira veszélyes, mint az MSZP lehetett volna.

máj. 6. 09:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Az mszp magának köszönheti, ha idejében megtagadják Gyurcsányt, ma továbbra is nagy párt lennének, a fidesz ellen pólusa.

De ők újra meg újra összefogtak vele, engedték, hogy a kis hal megegye őket.

máj. 6. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyurcsány csak gyenge volt az akkor pártja, az MSZP, vagy is a volt MSZMP tagokkal szembe.Öszödi beszéd is az MSZP tagoknak szólt. A DK-hoz is azok kerültek, főleg MSZP-től, akik nem értettek egyet a dolgozzunk saját zsebre politikával. Az egy dolog, hogy akkor nagyságrendekkel kevesebbet lehetett lopni, mint 2012 után, mikor megindult az EU-s pénz. Gyurcsányt nézve meg politikai pályafutása előtt lett vagyonos. 2006-ot nézem, már szégyenlem, de akkor pénzért voltam kint balhézni, hergelni a tömeget.
máj. 6. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!