Közel 100.000 ember nézi Magyar Péter tüntetését online és a tér is tele van. Ezt észreveszik a Karmelitából is az enyves kezűek?
14:06
Körülbelül 5000 ember várja a debreceni Kossuth téren Magyar Pétert, aki egy helyi étteremből kilépve, kedvesével az oldalán érkezett meg a tüntetőkhöz. A hangos tömeg "Nem félünk!" kiáltásokkal fogadta.
Fantasztikus!🤣
A debreceni Kossuth tér területét a google mapsen lemértem, kb. 5000m2. Lehet, hogy alulmértem. Ez szorozva 4-el (0.25 ember/m2), az 20 000 ember és szorosan tele volt az egész tér, a felvételeken látható volt.
Legalább 20 000 ember volt ott. Most lett vége, már mennek haza.
Hogy mind debreceni lakos, vagy a környező településekről is mentek fel, az mindegy, magyarok, környékbeliek és kész.
Én is ott voltam, de nem mint MP szimpatizáns. Kíváncsi voltam, mit ad elő, és nem voltam vele egyedül. Szóval a 10 ezret osszátok el 5-el,ha a szimpatizánsait akarjátok felmérni. Ez nem Budapest.
Egyébként onnan rengetegen jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!