Miért nincs az írott sajtóban több hír bűnözésről és balesetekről?
Sajtótörvény, a fidesz hozta csak az adásidő x%-ában szabad ilyen híreket lehozni.
Nem viccelek olvass utána.
Ez is része a Fidesz stratégiájának. Ha az emberek kevesebb ilyen hírt látnak, akkor azt hiszik, hogy nincs is annyi bűnözés és a Fidesz jól végzi a dolgát = megint rájuk szavaznak.
Ki van ez találva!
Miért kéne néznem egy országos tv-ben vagy írott sajtóban, egy össze vissza 2-3 embert érintő balesetet, vagy valami drogos lecsúszott hülye kit szúrt le, vagy kit rabolt ki, kibe kötöttek bele. Azt a két ember vagy 2-3 családot érinti összesen a 10 millióból, engem nem érint és a többi milliókat sem.
Az egész egyrészt hangulatkeltés, félelemkeltés, aminek politikai motivációi vannak,a másik a szokásos ókorra visszanyúló más szenvedésén élvezkedő emberi gyarlóságot használja ki amiért régen a kolosszeumokban vívtak harcokat emberek állatok ,meg lehetett kivégzéseket nézni és közben dobálni tojással. Még az is sok amit most mutatnak, kösz de nem kell több. Aki élvezkedni akar vannak a netnek sötét bugyrai ott lehet tunkolni balesetes képeket nézegetni cenzurázatlanul.
Olyan hírek kellenek amik nagy közösségeket befolyásolnak ,vagy akár országos szinten érinti az embereket és igen az is kell hogy jó kedves és vidám hírek is legyenek , így is depressziós búvalbaszott nép vagyunk, nem kell rátenni lapáttal.
Én azt se értem minek kerül be ilyen a hírekbe, és ki az, akit ez érdekel?
Ez hír?
Nyilván a buta, proliknak, akik nem tudnak bonyolultabb dolgokat értelmezni, nekik ez hír.
Ami meg valóban befolyásolja az életüket, azzal nem foglalkoznak.
Nem a hírekről kérdeztem, hanem az írott sajtóról. Ezt jobb tisztázni, mert néhány válaszoló a tévés híradóról írt.
Lehet politikai motivációja, és kell is legyen. Létezik sajtóetika, léteznek fogyasztói igények, léteznek törvények, ez nem ennyire egyoldalú. Nem nyomorp0rnóra gondoltam, nem hergelésre, hanem informatív tájékoztatásra. Ezek ugyanúgy közügyek, hasznos úgy élni, hogy tisztában vagy a világ dolgaival. Végső soron közügyeket érintő döntések is úgy születnek, ha kialakulnak emberekben álláspontok, amiket képviselni lehet. Nagyon egyoldalú a nézeted, és ezzel az attitűddel úgy érzem, hogy félre akarod siklatni a kérdésem. Jó, hogy van véleményed, viszont nem igazán ez volt a kérdés lényege. Privátban válaszolhatsz, ha gondolod, de nem szeretném, ha itt most ebbe irányba indulna el a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!