A magyar politikában csapdahelyzet alakult ki?
Túlragozzátok ezt az egész, DK-kérdést, ráadásul "Gyurcsány-kérdést" csináltok belőle.
A DK túl nagy szeletet vesz ki az ellenzékből, tehát megkerülhetetlen egy kormányváltáshoz.
Minden más opció a fidesznek kedvez.
Mert a DK maga Gyurcsány. A magyar nép többsége még mindig irtózik Gyurcsánytól és nem fognak olyan pártra szavazni, aki összeáll vele.
Nem emlékeztek a 2022-es ellenzéki összefogásra? Totális kudarc lett. Még nagyobb bukta, mint 2018-ban.
Én azt sem értem, hogy miért pont a DK-ért rajonganak így. Miért nem az MSZP-ért? Gyurcsány egysze már elkúrta, ezért leváltották. De nem bírta elviselni, hogy nem ő dirigál, ezért kilépett az MSZP-ből, meggyengítve ezzel a pártot és végül bekebelezte az egész baloldalt.
#5-nek (kérdezőnek):
A 2022-es összefosás nem a DK kudarca volt, nem is az összefogásé, hanem annak "kapitányáé". Talán nem Gyurcsányozással kellett volna indítani egy DK-s összefogást, az isten b'rmának.
Hányszor fogtok még fejjel menni a falnak azzal, hogy ignorálni próbáljátok az ellenzék többségének döntését?
#6 - Ha a DK a 0-nál kicsit több energiát tesz bele, akkor nincs 2/3.
Amint Dobrev asszony kikapott az előválasztáson a DK ott szabotálta az egész ellenzéki kampányt, ahol tudta.
Tudom fáj szembenézni az igazsággal, de azért próbáld meg.
miért nem lehet már kidobni a szrba ezt a gyurcsányt?
mit tud, ami miatt még mindig ott van?
tényleg árulja el valaki, mihez ért
#7-nek:
Ha makizajnak legalább annyi esze lett volna, hogy nem xarik oda ahonnan enni akar,akkor nem lett volna 2/3-ad. Makizajt kellene baxtatnod hogy miért kezdett el k'csögösködni azzal a DK-val, "aki" a győzelemhez, vagy legalább a 2/3-ad megakadályozásához kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!