Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentum liberális nézeteket...

A Momentum liberális nézeteket valló szavazótábora miért hagyta ott a pártját, és ment át Magyar Péterékhez?

Figyelt kérdés

máj. 4. 20:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Pont úgy ahogy 6 és 10 mondja. Én továbbra is Momentumosnak vallom magam, de sajnos esélytelen, hogy nyerjen. Így marad a Tisza párt. Elég nagy a visszhangja most. Talán van esély, hogy nyerni fog. Ezért rá szavazok, hogy tűnjön el végre a tolvaj banda!!!
máj. 4. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

Mert a fő cél elérésére, a Fideszt megbuktatni mp alkalmasabb.

Ez az 1. Számú prioritás.

Ha ez megtörtént, akkor utána már lehet ide vagy oda szavazni majd, de így hogy ez a gonosz rablóbanda fogjul ejtette az országunkat jelenleg azt kell támogatni aki valós változást hozhat. Ez most fontosabb.

máj. 4. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
MP számomra kérdéses, nem lehet tudni, mi a valódi célja. Nem bízok még benne, mert hát csakugyan populista és a fideszből jött át. Én azt gondolom jelenleg, hogy színjáték az egész MP és fidesz párharc, hogy a fidesz elérje azt hogy a Tisza párt nagy támogatottságot szerezzen, majd a '26-os választás közelében hirtelen koalícióra lépnek. Én maradok a Momentumnál inkább.
máj. 6. 08:43
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
13-as vagyok, ha ez tényleg így lesz, akkor ez a fidesz eddigi legnagyobb skill-je a győzelemhez.
máj. 6. 08:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"A Momentum 22'ben Gyurcsány Ferenc hátára felkapaszkodva kerültek a parlamentbe az úgynevezett Összefogas."

Ez mondjuk pont azért hülyeség, mert akkor mindenki kivétel nélkül kényelmesen 5% fölé mérte őket.

Arról nem beszélve, hogy ha nem fognak össze, akkor a társadalom meg is büntető őket, lsd. lmp, ami egykor volt 10% körül is.

"Magyar Péternek meg talán van esélye nyerni. És annyira undorodom már a fidesztől hogy tényleg úgy vagyok : BÁRKI CSAK NE ŐK!"

És hogy jött össze az a logika, hogy aki még 3 hónappal ezelőtt kényelmesen a NER-ben ült, az nem a NER?

Pláne úgy, hogy még nyilatkozta is, hogy Orbán nélkül a fidesszel összefogna, ami kb. azt jelenti, hogy erkölcsi gondja még mindig nincs a fidesszel.

"akkor szavazz te is rá!! Mindegy neked nem???"

A #7-es nem azt mondta, hogy mindegy neki, hanem hogy mind ugyanolyan, ami jogos és logikus felvetés és pont ezért, aki nem akarja a fideszt, az nem szavaz a fideszre, mihazánk-ra és a tisza pártra sem.

Pont azért, mert nem mindegy, így nem szavaznak le Magyar Péterre.

"de sajnos esélytelen, hogy nyerjen. Így marad a Tisza párt"

Csak a kérdés az, hogy mennyire reális, hogy egy 14 évig fideszben ülő ember, az nem fideszes.

Csak, hogy tisztázzuk, Orbán és Magyar Péterben kb. 3 hónapnyi fideszesség a különbség.

máj. 6. 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

11:

Pedig ha momentumosnak vallod magad, akkor most nagyon fontos lenne, hogy rájuk szavazz.

Magyarnak mindegy, de a Momentumnak nagyon kell a te szavazatod!

Másik kérdés, hogy győzhet-e a Tisza párt.

Most nincs olyan eredmény, ami "gyözelem" lenne, hiszen nem parlamenti választások lesznek! Az, hogy 26-ban milyen állapotban lesz a Tisza párt, senki nem tudja: az is lehet, hogy 40%-on, az is lehet hogy 4%-on.

máj. 6. 09:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

12: Lehet, hogy most alkalmasabbnak látszik, a fidesz megbuktatására csak

- nem most lesz a parlamenti választás, hanem 2 év múlva

- egyelőre a Tisza párt egy egyszemélyes előadás, kérdés, tud-e Magyar ebből egy csapatot szervezni. Ez nagyon-nagyon nem egyszerű, és az már most kiderült, hogy a polgármester-jelöltek egy részével Magyar mellényúlt, ami egyébként nem is meglepő

- nagyon nem tudjuk Magyar mit akar, de meg vagyok győződve a fideszt leváltani egyes egyedül nem fogja tudni, össze kell fognia valakikkel, erre szerintem a Momentum a legalkalmasabb

máj. 6. 09:18
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Persze, akinek nincs lelkiismerete vagy agya, az el se tudja képzelni, hogy milyen az, amikor felébred valaki lelkiismerete. Vagy milyen az, amikor megjön az esze és elkezd tisztán látni.

Ott van Jakab Péter. Egy undorító, hímsoviniszta, homofób kis náci volt. Aztán megjött az esze.

máj. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!