Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Momentum liberális nézeteket...

A Momentum liberális nézeteket valló szavazótábora miért hagyta ott a pártját, és ment át Magyar Péterékhez?

Figyelt kérdés

máj. 4. 20:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%
Ezt miből számolta ki? Matematikus ön?
máj. 4. 20:30
 2/18 anonim ***** válasza:
52%
Mert a Momentum nem jut egyről a kettőre. El kell tudni engedni az életképtelen pártokat.
máj. 4. 20:31
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Én nem mentem át Magyar Péterhez. Szamomra MP továbbra is egy NER-lovag aki ügyesen meglovagolta a kegyelmi ügyet.
máj. 4. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó örülök hogy te is tisztán látok a helyzetet
máj. 4. 20:50
 5/18 anonim ***** válasza:
33%

#3 Nem meglovagolta a kegyelmi ügyet. Hanem "mélységesen felháborít az hogy a valódi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, és röhögnek a markukba..."

A Momentum 22'ben Gyurcsány Ferenc hátára felkapaszkodva kerültek a parlamentbe az úgynevezett Összefogas. Nem csak ők menekültek meg a bukástól a DK-s lélegeztetőgépen.

máj. 4. 20:54
 6/18 anonim ***** válasza:
21%

Részemről azért, mert még mindig túl sok a homofób idióta ezért a momentum sose fog nyerni mert ők továbbra is csak a "b-zitámogató" párt marad... Magyar Péternek meg talán van esélye nyerni. És annyira undorodom már a fidesztől hogy tényleg úgy vagyok : BÁRKI CSAK NE ŐK!!

(Mondjuk ha a Mihazánk vagy Fidesz közt kéne választani akkor lehet maradna narancs..)

máj. 4. 21:30
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
A fidesz, a migatyánk és Magyar egy tőről fakad
máj. 4. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:
39%
7, akkor szavazz te is rá!! Mindegy neked nem???
máj. 4. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
21%
A Momentum egy protestpárt volt, akikhez csapódtak mindenfélék.
máj. 4. 21:58
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Nekem szimplán az a legfontosabb, hogy a narancssárga dk meg a kék fidesz eltűnjön. Az életképesnek tűnő pártok közül sajna Mi hazánkat nem veszi be a gyomrom, a Momentum és a MKKP között dilemmáznék, de jelenleg a Tisza életképesebbnek ígérkezik.
máj. 4. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!