Csak szerintem nem történhet meg ez egy demokratikus országban??
#2 persze, mindig ezt mondjuk, aztán a végén ott tartunk, hogy könyvet égetünk...
ezzel a törvénnyel az a baj, hogy tovább butítják a népet. A kötelezőolvasmányok nagyrészét például ez alapján nem taníthatják. Vagy hát nem vehetik meg a boltban, ami mondjuk közel van a sulihoz...
És épp ez a szürreális benne. Ennél sokkal nagyobb bajok vannak az országban. Mi az istenért ezzel foglalkoznak?
#8 és ha látják? A filmeket miért nem tiltják be? Miért nem figyelnek arra, hogy a 10 évesek ne találjanak meg p*rnó oldalakat két kattintással? Miért nem figyelnek arra, hogy felnőttek ne gyűjthessenek képeket mondjuk meztelen 10 évesekről?
Szerintem a legkevesebb probléma a könyvekkel van ebben a témában. Ráadásul ezeket a könyveket nem is a fiatalok olvassák, nagyon kevesen olvasnak amúgyis az országban. De most így egy felnőtt sem tud megvenni mondjuk egy történelmi regényt akár a könyvesboltban.
Szerintem ez nagyon gáz... Az a baj, ha a könyvekkel ezt elkezdték, akkor majd jön a többi is: újság, stb.
Nem húzhatja rá Viktorta arra, hogy "mi egy kerestén nép vagyunk", mert a másik szavával meg kipcsákozik.
Nagy keveredés van ebben a társadalomban, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!