Lehetséges, hogy a Tiszántúl majd elakar szakadni Magyarországtól és Romániához akar csatlakozni?
Figyelt kérdés
Románia eleve Debrecent is magának akarta meg az egész Tiszáig terjedő területet. De most, hogy Románia lehagyta Magyarorzságot mindne tekinteben, leehtséges, hogy az ott élők inkább Romániához szeretnének tartoznI,#tsizántúl
máj. 3. 11:12
1/7 anonim válasza:
Sajnos igen.
Én éltem egy évet kényszer ingázóként az őrségben, mielőtt végleg kijutottam volna Ausztriába. Ott is valójában mindenki sír amiatt, hogy ők miért nem Ausztria része lettek inkább, mennyivel jobb lenne.
Románia is lassan már gazdag szomszéd lesz, ahová jobb lenne tartozni.
2/7 anonim válasza:
Az erdélyi régiók már fejlettebbek, mint a tiszántúliak.
3/7 anonim válasza:
Nem szeretnének Romániához tartozni, azt szeretnék, hogy Magyarország fejlettebb legyen.
4/7 anonim válasza:
Jártatok mostanában Romániában? A nagyobb városokban kb. ugyanaz a szinvonal, mint nálunk, vagy kicsivel jobb, de a falvakban ugyan akkora a csóróság, mint Magyarországon.
5/7 anonim válasza:
20 éve azt mondtam volna hogy a bolondok házából szöktél meg.10 éve már el lehetett volna rajta gobdolkozni, újabb 10 év múlva viszont önként fogunk kiválni a maffiaállamból hogy csatlakozhassunk a románokhoz.
7/7 anonim válasza:
Én Tiszántúli vagyok, nem akarok Romániához csatlakozni. Tudom, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de nem hiszem, hogy csak én vagyok egyedül ezzel. Az a véleményem, hogy Magyarország fejlődjön, nem kell nekem más ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!