Hogy lehet az hogy a fidesznek több szavazója van mint Magyar Péternek?
Figyelt kérdés
Teljesen leesett az állam hogy a különböző közvélemény kutató cégek fidesz vezetést mondanak egyszerűen nem akarom elhinni hogy ki az aki még a fideszre szavaz és szerintem már ciki fideszre szavazni és ez már lassan szerintem vidéken is így van2024. máj. 3. 08:38
2/10 anonim válasza:
Na látod, szerintem meg pl Magyarra, vagy Gyurcsányra ciki szavazni... ettől szép az élet.
Amúgy kik szavaznak a Fideszre?
Sok mindenki, nyugdíjas, vállalkozó, kisgyermekes családok, stb.
3/10 anonim válasza:
Mert MP körül egyelőre csak a felhajtás nagy. Kérdés, hogy kitart-e 2026-ig, amikor az országgyűlési választások lesznek, oda kell majd valami értékelhetőt felmutatni, konkrétumokkal. Most EP választás lesz.
4/10 anonim válasza:
Magyar Péternek nincsenek még határozott álláspontjai, leírva, dokumentálva, amihez mindenki hozzáfér.
Én sem szavaznék rá egészen addig, ameddig nem ismerem az álláspontját, elképzeléseit a SZJA-val kapcsolatban,adórendszerrel, külpolitikával,idegenrendészettel kapcsolatban.
Több információ kell.
Nem az a lényeg,hogy más legyen, mint a Fidesz, hanem az,hogy jobb.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Kérdező, azért ne 2-3 hónap alatt akard megváltani a világot. Ennyi idő alatt az a huszon pár százalék is nagyon jó eredmény. Sok párt évek alatt a töredékét sem tudja összekaparni.
7/10 anonim válasza:
Mégis ki az a Magyar Péter? Egy egocentrikus nőverő rohadék, aki most nagyban próbálja beadni (sajnos sikeresen), hogy ő bizony más, mint az Orbán vagy a Gyurcsány, de az értelmesebb magyar emberek mégis csak észreveszik nála, hogy kilóg a lóláb, és semmiben sem különb se a Fidesznél, se a többi ellenzéki pártnál (főleg hogy előtte 1 évtizeden (!) át jó volt neki a NER-ben ultrafideszesként, semmi problémája nem volt Viktorékkal, hisz a havi több milliós fizetés minden probléma nélkül jött a számlájára...).
8/10 anonim válasza:
#4 Most nem kormányprogrammal kell előállni. Ez nem országgyűlési választás lesz.
9/10 anonim válasza:
Mindenféle szépet, jót ígér. Nem tudott meggyőzni.
10/10 anonim válasza:
Ilyen kérdések olvasásakor vagyok büszke arra, hogy nem állok veled egy platformon. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!