Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 1989-es Rendszerváltozáskor...

1989-es Rendszerváltozáskor volt utoljára ennyire felbolydulva a politikai közélet? Nem lehet tudni biztosan kik és mennyivel jutnak be a parlamentbe és hogyan rendeződik át az erőviszony a pártok között?

Figyelt kérdés

Egy biztos csüngőhasú döbrögi országvezető ott fog még pöffeszkedni a trónusán legalább 2 évig.

Mint az MSZP a végnapjaiban a sok elvtársi összetartással.

máj. 2. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyar Péter alaposan felkavarta az erőviszonyokat, az biztos. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz.
máj. 2. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én arra leszek kiváncsi, hogy Magyar Péter lendülete, és támogatói lelkesedése kitart-e a 2026-os választásokig. Mert ha nem, akkor sehol nem lesz semmilyen változás.
máj. 2. 23:07
 3/9 PMC Wagner ***** válasza:
100%
a parlamenti választások azért még odébb vannak. addig rengeteg dolog történhet. Ne feledjük a momentum is mekkora lendülettel indult, sikerült az EP választás sem volt rossz nekik most meg már mintha nem is léteznének
máj. 2. 23:15
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Tehát látsz olyan társadalmi elégedetlenséget illetv szándékot amely a fidesz leváltására irányul.jó neked,én semmi ilyesmit nem tapasztalok,a legtöbben jól elvannak a saját nyomorukban.
máj. 2. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Az, aki ma vagy akár a következő hetekben, biztosra meri állítani, hogy ki mennyi %-ot fog kapni, az vagy hazudik vagy egyszerű pártbirka, vagy fingja sincs a politikához és a mostani helyzethez.

Annyira fel lett kavarva a 14 éve ülepedő por, hogy senki nem tudja, hogy mi lesz a végső eredmény, se a nagy közvélemény-kutatók, se a kanapéhuszárok. Ez majd június 9-én este fog kiderülni, hamarabb biztos nem.

máj. 2. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, 2006 biztos sokkal izgalmasabb volt, de talán még 1994 is. Az, hogy az ellenzéken belül egyes pártok erősödnek, mások gyengülnek, nem akkora nagy szám. Parlamenti választási év sincs, csak EP, az kevésbé érdekes.
máj. 2. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Itt a Fidesz számít valóban! Szépen lassan szipkázódik elfelé a nagy tábor ... Először bizonytalanokká majd Tiszába. Szépen látszik az elfolyás.
máj. 3. 00:11
 8/9 anonim ***** válasza:
7: Az látszik egy konkrét felmérésből, hogy a múltkori Fidesz szavazóknak csak a huszada támogatja Magyar Pétert. Ez minimális. A Fidesz pedig mindig felerősödik a parlamenti választásokra, tehát ez várható 2026-ra is.
máj. 3. 00:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fog M.P. lendülete megmaradni, inkább csak ront ezzel az egésszel.
máj. 3. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!