Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábort és pártját (Másodi...

Vona Gábort és pártját (Második Reformkor) tulajdonképpen kivégezte Magyar Péter?

Figyelt kérdés

Vona el akart érni egy 3-4%-ot az uniós választás (sőt egy jó kampánnyal akár még be is jutni már most), hogy 2026-ban külön indulva egy ígéretes fiatal csapattal elindulva előbb bejusson, majd 2030-ben vagy 34-ben kihívja Orbánt.

Egész jól is haladt: pártját 3-4%-ra is mérték februárig... ám ekkor megjelent Magyar Péter...

A legpontosabb közvélemény-kutató a Medián (akinek az eredményei szinte mindig közel járnak a valósághoz) 1%-ot mért neki a biztos szavazók között.

Jakab Péter Nép Pártja mozgalmának ugyanitt 2%-ot mért... ennyit Vonáról...

máj. 1. 13:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Vona annyira náci, mint amennyire Magyar Péter NER lovag, szerintem ha jó irányba tendál valaki, akkor meg kell adni a lehetőséget a változásra, legalább egyszer a politikai karrierje során. Máskülönben mindenki csak tovább radikalizálódna. De ez persze csak az én véleményem.
aug. 2. 10:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Vona már volt minden, éppen ezért nem túl hiteles szerintem. Enyhén szólva.
aug. 2. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!