"Hivatalossá vált: Románia előzte Magyarországot" (Index, 444, Népszava, balos portálok)? Nna itt a nagy alkalom, végre az összes baloldali költözzön át Romániába jól élni!!!
Balososk, indulandusz Romániába jól élni, jogállamiság van, gazdagság van!!!
Szavazzunk: Menjen az összes ballib Romániába jól élni, vagy maradjanak itthon?
6-os
"meg ezt még fel sem fogjáka diónyi agyukkal."
Okos emberke vagy, nem diónyi az agyad, nna itt van Románia, lehet odamennei.
Nem tudom, hogy ez megnyugtat-e, de úgy hirlik, hogy legalább vásárolni, jelentős mennyiségben járnak át, a nembalosok is, mivel már Romániában is olcsóbb egy heti bevásárlás.
De, biztos az is valami forditott hazafiság, hogy a magyar államnak jó, hogy a román gazdaságot tömik a magyarok..., de kormányozni legalább azt tudnak...
Nem tudom, én Románia nyugati részén élek és azt látom, hogy rengetegen jönnek át Magyarországról vásárolni. Pedig itt is volt infláció, csak nem olyan nagy.
Ha már valaki költözni szeretne, akkor viszont valószínűleg inkább nyugatabbra megy, ahol magasabbak a fizetések.
Az Index egyébként kormányoldali portál, néhány éve a kormány érdekeltségébe került.
18
Ezt most leírnád magyarul is, kérlek? Gondolom te is remegve írtad le, amit akartál, vagy nem tudom, de értelmezhetetlen mit akartál írni. Úgyhogy kérlek, fuss ennek megint neki, hogy tudjam mit akartál írni, magyarul ha lehet, köszi. ;)
"Az a nem mindegy, hogy a balosok teleraknák afrikaival Magyarországot, engedélyezik a b...zi parádét, amikor gyerekek is járnak az Andrássyn, meg folyton az USA s..gét nyalják. Nem szertik a magyar témájú filmeket, csak a holok--ausztosakat, a blm és lmbtq témájúakat."
Aha. Akkor az MSZP annak idején (1996-ban) miért dobott ki milliárdokat a Honfoglalás című filmre?
Ja, a Fidesz meg a kínaiak s.gét nyalja.
"Csakhogy ez Magyarország. A magyarok országa."
Főleg, hogy Magyarország lakosságának 4%-a vmilyen nemzetiséghez (főleg a cigánysághoz) tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!