Más is úgy érzi, hogy a FIDESZ történelmi, erős, jóval 50% fölötti eredményt ér el Isten segítségével a júniusi választásokon?
A Fidesz épp mélyponton van és tovább esik.
Gondoltam megemlitem...
Szerintem is így lesz: most "mindenki" M.P.-zik, de amikor az X-et kell behúzni, akkor csak úgy füstölni fog az a toll azon a bizonyos helyen.
A poén vége meg az, hogy 3 nappal a szavazás után meg mindenki így fog hozzáállni a dologhoz:
"Én? Én nem szavaztam rubeljobboldalra."
Mint akik szenilisek...
Az lesz mint Hornnál nézzétek meg
Valami baleset éri külföldön a választások előtt.
Aztán még az is rá szavaz aki nem akart.
Egyrészt tudom, hogy most elvileg a mérések szerint visszaesett a támogatottságuk, és bár nagyon reménykedem, nem érzem, hogy kormányváltás lenne. De azért igyekszem itt felszólalni ellenük, amikor tudok :D
A 2/3 elvesztését reálisnak érzem, bár ez már nem túl jelentős dolog. Ha elveszítenék az 50%-ot két hétig minden nap pezsgőt bontanék. De szerintem nem lesz ez. De a kérdés szerinti erőt nem érzem, és nem is jelentik ezt sehonnan szerintem.
Lord Gauldoth!
Az megvan, hogy most nem parlamenti képviselő választás lesz, hanem EU?
Ott nincs kétharmada a Fidesznek....
NEM !!!
Történelmi vereséget fog szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!