Átlag Fidesz színvonal, nem kell rajta csodálkozni. De ha ennyire szemetet akar szedni szedje össze az egész pártszervüket.
ápr. 29. 16:21
3/19 Ársapkás Alispán válasza:
Megjátszós qrva.
ápr. 29. 16:28
4/19 anonim válasza:
Nem, nekem tetszik.
A pedofil kitüntetését Karácsony Gergely szavazta meg.
ápr. 29. 16:33
5/19 anonim válasza:
Undorodni nem undorodok, mert jól néz ki a csaj, de ettől függetlenül a kampánya hidegen hagy, felőlem azt csinál amit akar,sosem szavaznék rá.
ápr. 29. 16:34
6/19 anonim válasza:
Férfit kellett volna indítaniuk, a nők nem jelentenek semmit nekik ezt Laci bácsi is megmondta.
ápr. 29. 16:42
7/19 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten szellemes:
Szentkirályi Alexandra a közösségi médiában közzétett videójában gazból kötött csokorral kívánt nyugdíjas éveire „hasonló munkamentes időszakot” Karácsony Gergelynek, mint ahogy „az elmúlt öt évet töltötte”
Őszintén szólva szerintem gáz. Elengedte ezt a választást a fidesz. Ne a Gyurcsány. Kész röhej. Képzeljük már el, hogy KOvács Pista bácsi mucsaröcsögén polgármesterként így kampányolna. Hát kiröhögnék. Ez szerintem kevés egy önkoris választáshoz.
ápr. 29. 17:03
9/19 anonim válasza:
Fidesz a Fővárosi közgyűlést akarja megszerezni. És így bénítani el Budapestet. Dehogy engedte el, csak komcsi módon csellel bevenni a fővárost. Majd pont Orbán engedne el bármit is... A focimeccs 90 percig tart.
Lmp-t akarja álellenzékinek beültetni plusz Mi Hazánk.
ápr. 29. 17:18
10/19 anonim válasza:
Felejtsd már el, hogy az az álellenzéki, aki nem Gyurcsány szoknyája mögé bújik. Ne legyél már ennyire ostoba, vagy ha már az vagy, ne reklámozd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!