Aki nem megy el a soron következő EP választásra, ő miért döntött így?
De minek menjek el?
Az ember a saját udvarát tartsa rendben.
A másik úgy se ér semmit hogy küldünk 20 embert 700 valahány mellè.
"Szerintem 2-3 párt közül is lehetne választani"
Ezt nem értem teljesen. Szerintem ez a legjobb valasztas abbol a szmepontbol, hogy listas, igy mindegyik part vagy koalicio meg tudja magat meretni.
#1 Az unió egy társasház.
Olyan, mintha nem érdekelne, hogy a többiek mit döntenek el a lakógyűlésen, pedig az rág is éppen úgy vonatkozni fog és a te pénztárcádra, életedre is kihatással lesz. Mintha a lakásod a küszöbön belül érdekelne, de hogy a folyosón, a lépcsőházban mi van, mire vonnak el tőled közös költséget és mennyit, kit engednek be a kapun az már neked nem számít.
Most ráadásul ezen a lakógyűlésen már azt próbálják elérni, hogy abba is beleszólhassanak, hogy a saját lakásodban mit csinálhatsz, a saját pénzedet mire költheted, hitelt kell felvenned és fizetned mert oda akarják adni egy számodra idegennek és szabályokat akarnak felállítani hogyan neveld a saját gyerekedet.
Ez a 21 képviselő önmagában semmi, de másik 26 tagállamból van a többi képviselő és ha mindenhol ugyanúgy gondolkodik mint te (több országban 30% körüli csak a részvétel) akkor persze hogy azok véleménye fog dönteni akik kevesebben vannak ugyan a maguk elképzeléseivel, de elmentek és szavaztak.
A társas házad eléggé rossz példa szerinted mindenki álma az hogy beton vegye körül?Az enyém nem vidék zöld övet nyugi autós forgalom kevés.
A magyar feltalálja magát a török,osztrák,orosz időkben is.
Èn nem látom azt a jó magyar politikát csak azt hogy épül le az ország ha akkora ászok lennének nem feküdtek volna le az orosz kínai és még a többi èrdeknek.
Minek nekünk Panamával foglalkozni mikor az állami kórházak színvonala kb ugyan az mint a 90 években?
Ez olyan mikor többet akarsz mint a szomszédod és kívülről csilli villinek tűnik aztán otthon eszi a konzervet.Kösz nem kérek belőle.
Èn pl azt se értem miért akkora szám ha valakinek az a büntetése hogy a közügyektől való eltiltás 5 évre vicc kategória nálam.
Mindenkinek el kell mennie szavazni, mert az ilyen szorgalmas agyhalottak is elmennek, mint a 7-es versenyző!
Az pedig a nemzethalál.
#3 Arra utaltam, hogy sokan azzal szokták megindokolni, hogy nincs kire szavazni.
Pedig most elég széles a választék, Tiszára húzom majd az x-et, de a 2RK és MKKP is alternatíva lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!