Egyetértesz azzal, hogy ha egy tanár ma kezet emel egy középiskolás gyerekre, annak 10-ből 9 esetben alapos oka van?
Nyilván ez az iskolarendor dolga lenne elsősorban, de a legtöbb iskolában nem posztol rendőr, hanem a kapitányságon ül, csak rá van osztva a reszort. Így akut helyzetekben nem igazán lehet rájuk számítani.
Azt meg tudjuk, hogy az utólagos buntetéseknek milyen elrettentő ereje van…
Szerintem nem.
Engem is pofozott már meg tanár, pedig rendszerváltás után jártunk, akkor már "lefegyverezték" őket.
Nem "feleseltem" vagy hasonló.
Rossz napja volt a vén banyának és rajtam töltötte ki.
A baj az volt,hogy a hülye szüleim azt mondták mindig,hogy a tanárnak mindig igaza van.Ezért, nem is szóltam róla senkinek.
Ha manapság lenne ilyet az én gyerekemmel, ráborítanám az asztalt.
5:
Igen, ma az asztalborogató szülők időszakát éljük. Tagadhatatlan az előrelépés.
Ahol példát kellene mutatni ott nincs helye erőszaknak.
Igen nagyon sok pofátlan gyerek van, de valami más alternatívát kellene találni a felzárkoztatásukhoz, amiben a kormánynak is lépni kellene valamerre oktatás ügyileg, és nem visszafele.
nem. szerintem pont fordítva van.
10 megütött gyerekből 1, aki megérdemelte és 10 gyerekből, aki megérdemli, 1 aki meg is kapja.
azok a gyerekek, aki úgy viselkednek, hogy megérdemelnék, nem véletlenül viselkednek úgy. hátterük, családjuk teszi őket ilyenné. a tanár meg nem hülye, nem keresi magának a bajt, ellenben levezeti a feszültséget egy olyan célpontot, aki nem "veszélyes".
A tanár kirúgásának van akkor alapos oka.
Az olyan gyerekre sosem emeltek kezet aki terrorizálta a kisebbeket, lopott, rabolt, stb.
De minket egy házi feladat elfelejtéséért is ütöttek mint az őrültek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!