Támogatnátok, hogy Magyarország örökbaráti szerződést kössön Lettországgal?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 26. 21:29
1/10 anonim válasza:
Részemről mehet, jégkorongban szoktam követni őket, abban nagyon profik.
2/10 anonim válasza:
Nem zavarna. Nekem nincs velük semmi bajom.
3/10 anonim válasza:
Nem kéne. Kosárlabdában is profik, lenne ott mit tanulni tőlük, csak nagyon oroszfóbiások, és elvakultan elfogultak Ukrajna kapcsán…
4/10 anonim válasza:
Aztán mi értelme lenne? Sok barátommal már nem beszéltem 20 éve :-/
5/10 anonim válasza:
Én szívesen venném, hogy ilyenünk is lett.
7/10 anonim válasza:
Csak egy papír. A léhiresebb ilyen szerződés a Ripentrov-Molotov paktum volt, aztán mi lett belőle.
8/10 anonim válasza:
Na és ettől olcsóbb lesz a kenyér?
9/10 anonim válasza:
És a többi nyugati országgal nem lehetne örökbaráti szerződést kötni mondjuk Kína,Oroszország vagy a többi keleti diktatúrák helyett????
10/10 anonim válasza:
Nem, mert már maga a kifejezés is a dedó szintje!
Nem kell ahhoz semmilyen szerződés, hogy őszintén, kölcsönösen tisztelhesse, tisztelje egymást két egymástól távoli embercsoport.
Az "örök barátságokról" meg annyit, hogy átlagosan 70 évente bedilizik az emberiség és gerjeszt valahol egy kiadósabb fegyveres, demográfiai konfliktust, - amelynek szintén népirtás a vége.
Valamiért érdeke ez a nagyhatalmak titkosszolgálatainak, fegyvergyárosainak, válságmilliárdosainak... Hogy száradjon le bokából a fejük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!