Libsik mit szóltok hozzá hogy a nettó átlagkereset 417 100 forint? Na látjátok hogy nem is rossz ez a Fidesz?
Kérdező, sehol sincs ma már 250 forintos ebéd. nekem 30 éve az iskolai menzán volt kábé ennyi, de akkor havi százezres fizetés is soknak számított. Kétezer pedig nincs a kenyér kilója, az inkább 1000 forint körül van. Biztos vannak drága pékségek, ahol egyes fajták kerülhetnek ennyibe, de az átlag nem ennyi.
Másrészt havi 400 ezer valóban más, ha van saját lakás, ami tehermentes, meg megint más, ha valaki lakást bérel a mai bérleti díjak mellett, vagy hitelt törleszt. Utóbbi esetekben épp hogy csak kijön belőle valaki.
Dolgoztam a Google dublini irodajaban, ott ingyen volt a kaja
Emelett gyumolcsok, edessegek stb stb
De ebbol nem azt a kovetkeztetest vontam le, hogy irorszagban olcso a megelhetes, mert ingyen van a kaja :)
36.: Arról nem is beszélve, hogy kevesen dolgoznak olyan cégnél, ahol ingyenes vagy nagyon olcsó az étkezés.
Én egyszer régen egy magyar cégnél dolgoztam (kb. 20 éve), ahol helyben lehetett üdítőt inni, volt egy automata, de elvinni tilos volt, volt, akit ki is rúgtak amiatt, hogy palackba töltötte és elvitte.
A nettó 400+ azért már durván jó! Nyugdíjasként csak a 65%-át kapom, mégis gond nélkül kijövök belőle.
Igaz, azért meggondolom, hogy nem a 350e Ftos új gps-es okosórát veszem meg, hanem egy régebbi változatát használtan, 75e Ftért, de így is gyűlik rendszeresen minden hónapban annyi, hogy ami összejön, már megvehetném akár a legújabb modellt is, mert minden hónapban megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!