Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El tudnád fogadni Magyar...

El tudnád fogadni Magyar Pétert miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés

Korban egy érett ember, de azért még fiatal. Jól néz ki. Tanult. Nekem alapvetően szimpatikus.

Bár vannak kétségeim afelől, hogy jó miniszterelnök lenne, hiszen a politikában tapasztalatlan, és NER-es volt.

De! Legalább megszabadulna az ország a Fidesztől.

Szóval, én el tudnám fogadni. A Magyar-kormány nem lehet rosszabb, mint az Orbán-kormány.

2024. ápr. 26. 09:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valahogy el kell adni a gyk hírdetéseket és ideszabadítanak ilyen #5 válaszolókat, hogy legyen mivel foglalkozni, miközben a fidesz szavazóknak nincs még internetük sem.
2024. ápr. 26. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Az agresszív, öntelt, bántalmazó és áruló személyisége miatt nem.
2024. ápr. 26. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
12: Orbán személyiségét leírnád?
2024. ápr. 26. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
Én ugyan nem vagyok a 12-es, de egy igazi népművészeti cserépedény ( egy igazi kötsög).
2024. ápr. 26. 11:36
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
13: Nem, de nem is ez a kérdés. Minden esetre Magyar Péter a legalja a magyar politikusok között, az biztos.
2024. ápr. 26. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Azert valahol vicces hogy olyan embert imadtok aki a ner kegyeltje es haszonelvezoje volt.

2022ig semmi baja nem volt a rendszerrel..

2024. ápr. 26. 11:41
 17/17 anonim ***** válasza:

"Jól néz ki." - persze nem árt, ha a nyilvánosság elé kiálló köztisztviselő karizmatikus, de azért az baj, ha ez az egyik fő érv mellette. Orbán, Gyurcsány, még Németh Szilárd is, mind jól néztek ki a 30-as éveikben.

Az emberen azért meglátszik 35 évnyi aktív politizálás (és a pacal...)

Amúgy el tudnám fogadni, de másnak jobban örülnék.

2024. ápr. 26. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!