El tudnád fogadni Magyar Pétert miniszterelnöknek?
Korban egy érett ember, de azért még fiatal. Jól néz ki. Tanult. Nekem alapvetően szimpatikus.
Bár vannak kétségeim afelől, hogy jó miniszterelnök lenne, hiszen a politikában tapasztalatlan, és NER-es volt.
De! Legalább megszabadulna az ország a Fidesztől.
Szóval, én el tudnám fogadni. A Magyar-kormány nem lehet rosszabb, mint az Orbán-kormány.
Orbán 35 volt az első miniszterelnökké választásakor. Miről beszélsz hogy fiatal?
Elég tapasztalt hogy le tudjon fektetni egy irányt és hogy jó szakembereket gyűjtsön maga köré.
Az, hogy a NERből jött számomra irreleváns. A mostani irány ami számít. Plusz senki nem mondta, hogy a nerben ne lehetnének/lehettek volna normális emberek.
#1 Értelek, csak hát fiatalság-tapasztalatlanság.
A Fidesz azonban odáig süllyedt, hogy ennél rosszabbul már senki sem csinálhatná a dolgokat.
De ez az egész szerintem inkább Orbán Viktorra nézve ciki.
Alapvetően bírtam őt, mert jó a humora, meg ilyenek, de mostanában, mintha úgy látom, mintha elvesztette volna a realitás érzékét a miniszterelnök úr.
Már egyáltalán nem meggyőző. Beszédei erőltetettek. Kiveszett belőle az a karizma, ami oly sokakat elvarázsolt.
A Fidesz egyértelműen mélyponton van.
Orbán is fiatal volt mikor először lett miniszterelnök, sőt, még fiatalabb volt, egy mindössze 35 éves fiatalember volt.
De mögötte volt egy komplett pártalapítás és 8 év politizálás.
Azért 8 év alatt begyűjtött skill-eket, mint akkori ellenzéki politikus.
Magyar nem alacsony növésű
Azt mondta, hogy 178 cm.
Ez a magasság megfelel annak, amit a képeken, felvételeken látunk.
Milyen skillek kellenek egy politikusnak, ami egy diplomatának/ ügyvédnek ne lenne meg? Karizmája jól láthatóan van.
5: ezt mind egy szuszra toltad ki? Mit szívsz? Szerintem írj regényt ;)
Btw orbán vitya 174 cm… de a testi adottságai miatt már általánosban gáz bárkit fikázni.
Ezen kívül ha már a gyerekkori traumákat akarod meglovagolni, ov-t agyba-főbe verte az apja, egy csökkentértékűség sémával megáldott közben bizonyítási kényszeres miniszterelnök vezeti az országot, akinek a személyisége többször torzult már a hatalom miatt. De nem gond, inkább írsz litániát Magyar Péterről akiről 2 hónapja semmit nem tudtál de most mindent is 🤡
Ma mit kapna ez a srác ha politikai pályára akarna lépni ellenzéki színekben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!