Most tényleg megtámadták Dobrev Klárát? Mit szólsz hozzá?
7
Valóban primitív dolog, de azzal vitatkoznék, hogy nem emberi magatartás, ha tudományosan nézzük sajnos az.
#12-nek:
Tehát rózsával a kezedben fordulnál szembe gépfegyverrel?
Ha az erőszakra nem erőszakkal válaszolsz, akkor az agresszor győz, te pedig terrorba kerülsz.
És csak a fideszesek részéről ideológiai az erőszak. A mi részünkről jogos önvédelem.
12
Ez nem ideológiai harc, ezek ténylegesen ártanak neked, nekem mindenkinek, nem ideológiailag.
Tetszik ez az erőszak ellenség meg a ,,legyünk jobbak, mint ők" mentalitás, de ez sajnos nem válik be, kiröhögnek minket, ezek tényleg csak abból értenek, ha ég a város. Tényleg jobb lenne, ha lehetne tárgyalni ezekkel kulturáltan, de ők ezt megvetik, elkerülik.
#14-nek:
A fideszesek 75%-ánál simán el tudnám érni, hogy pusztán beszélgetés következtében rám támadjon.
16
Na ezt az egyet elhiszem neked, de nem csak a Fideszesekkel tudod ezt elérni, hanem az ellenzékiekkel is. 😂😂😂
Ha akarom, akkor igen. 🤣
Engem miért nem találnak meg maguknak? MIÉRT NEM?!
Miért nincs lehetőségem kitombolni magam?
Dühítő.
#19-nek:
Ezt sem értettem.
Én teljesen jogszerűen, egy figyelmetlen pillanatában kitörtem volna a kezét a stukkerral együtt, miközben a betonba tapostam volna.
Bocs. Joggal feltételezhettem hogy éles akkor is, ha első ránézésre láttam volna hogy riasztó vagy gáz. Azt nem kell tudnia senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!