Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most tényleg megtámadták...

Most tényleg megtámadták Dobrev Klárát? Mit szólsz hozzá?

Figyelt kérdés

Felháborító.

Itt a poszt:

[link]

ápr. 25. 18:11
1 2 3
 11/23 felkelhetetle ***** válasza:

7

Valóban primitív dolog, de azzal vitatkoznék, hogy nem emberi magatartás, ha tudományosan nézzük sajnos az.

ápr. 25. 18:40
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
9, sajnos egy ilyen mentalitás vezetett oda, hogy jó 80 éve majd a fél planétánkat felperzselték ugyanezen indulatok. Nem. Elég volt az ideológiai erőszak minden formájából.
ápr. 25. 18:41
 13/23 DK-s ***** válasza:
6%

#12-nek:

Tehát rózsával a kezedben fordulnál szembe gépfegyverrel?

Ha az erőszakra nem erőszakkal válaszolsz, akkor az agresszor győz, te pedig terrorba kerülsz.

És csak a fideszesek részéről ideológiai az erőszak. A mi részünkről jogos önvédelem.

ápr. 25. 18:48
 14/23 felkelhetetle ***** válasza:
39%

12

Ez nem ideológiai harc, ezek ténylegesen ártanak neked, nekem mindenkinek, nem ideológiailag.

Tetszik ez az erőszak ellenség meg a ,,legyünk jobbak, mint ők" mentalitás, de ez sajnos nem válik be, kiröhögnek minket, ezek tényleg csak abból értenek, ha ég a város. Tényleg jobb lenne, ha lehetne tárgyalni ezekkel kulturáltan, de ők ezt megvetik, elkerülik.

ápr. 25. 18:48
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Hajrá új bolsevikok!
ápr. 25. 18:50
 16/23 DK-s ***** válasza:
78%

#14-nek:

A fideszesek 75%-ánál simán el tudnám érni, hogy pusztán beszélgetés következtében rám támadjon.

ápr. 25. 18:52
 17/23 felkelhetetle ***** válasza:
100%

16

Na ezt az egyet elhiszem neked, de nem csak a Fideszesekkel tudod ezt elérni, hanem az ellenzékiekkel is. 😂😂😂

ápr. 25. 18:55
 18/23 DK-s ***** válasza:

Ha akarom, akkor igen. 🤣

Engem miért nem találnak meg maguknak? MIÉRT NEM?!

Miért nincs lehetőségem kitombolni magam?

Dühítő.

ápr. 25. 18:58
 19/23 anonim ***** válasza:

[link]

Csak a szokásos fidesz

ápr. 25. 19:01
 20/23 DK-s ***** válasza:

#19-nek:

Ezt sem értettem.

Én teljesen jogszerűen, egy figyelmetlen pillanatában kitörtem volna a kezét a stukkerral együtt, miközben a betonba tapostam volna.

Bocs. Joggal feltételezhettem hogy éles akkor is, ha első ránézésre láttam volna hogy riasztó vagy gáz. Azt nem kell tudnia senkinek.

ápr. 25. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!