Miért van Magyarországon ekkora oroszbarátság és Amerika ellenesség?
Figyelt kérdés
Nem régen tértem vissza ide (bár én nem nevezném már hazának) Ausztráliából és meglepődve tapasztalom az ukrajnai népirtás-háború kapcsán, hogy az emberek sokan szinte szeretik az oroszok, akik pont most hajtják végre a történelem egyik legnagyobb népírtását. Amerikát pedig szidják. Amerikát, aki soha nem okozta ártatlan emberek halálát. Soha a modern (20-21. századi) történelemben. Az 1700-as 1800-as években sajnos igen, az egy másik Amerika volt, az indiánok és a black americans. Oroszország azonban több százmillió ember haláláért felel.ápr. 25. 14:30
21/21 anonim válasza:
Orbán agymosta az embereket, én tudok olyat akinek a malenkiji robotra vitték a nagyszüleit, más aki 89ben ruszkik hazát kiabált, most ruszkik vissza kiabál.
Elképesztő mi lett az ország nagy részével. Megpróbálják magyarázni a lehetetlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!