Miért van Magyarországon ekkora oroszbarátság és Amerika ellenesség?
#11 szerintem a kérdező arra gondolt, hogy Amerika nem rohant le random országokat önös érdekből.
Egyébként irak és afganisztán, hát ott amerikaiak nélkül is voltak, vannak konfliktusok
"Amerikát, aki soha nem okozta ártatlan emberek halálát."
Ne vedd sértésnek, de szerintem kicsit többet ittál a kelleténél.
Az USA a külpolitikáját tekintve SEMMIBEN nem külömbözik Oroszországtól. Pontosan ugyan annyira imperialista mindkettő. Az USA csakis a belpolitika terén jobb Oroszországnál. Én értem, hogy ha az USA ugyan úgy működne mint Oroszország, akkor Tucker Carlson már kiesett volna az ablakon "depressziósan". De amit az USA művelt az elmúlt években más országokkal (Vietnám, Afganisztán, Irak, Líbia, Szíria, csak hogy néhány példát említsek) arra lehet mondani sokmindent, de azt nem, hogy erkölcsileg helyes volt.
Kedves kérdező, tetten érhető nálad a "gyógyszer hatásának csökkenése.
Nehogy már Hirosimát és Nagasakit is az oroszokra fogd. Nekik akkor még nem volt termonukleáris fegyverük mint ahogy a világon senkinek, kivéve az usa-t.
Termonukleáris fegyverre csak 1952-ben tettek szert. A két japán városra ledobott bomba csak nukleáris jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!