Milyen hatással lenne Magyar Péterre és az ellenzékre ha békét kötne Ukrajna és Oroszország és vége lenne a háborúnak?
10 Ez hülyeség. Nyilatkozik mind a kettő. Meghallgatod, véleményt alakítasz ki. Ahogy telik az idő látod, hogy betartja-e amit mond vagy nem. Orbán 1989 óta politizál, Putin is évtizedek óta követhető miket mondott.
Magyar Péter a megváltó, az bezzeg evidencia.
“Putin is évtizedek óta követhető miket mondott.”
Na igen, 2022. januárjában sőt februárban is milyen bőszen tagadták, hogy Ukrajna megtámadására kèszülnének! Csak a szavait kell figyelni a Kreml-nek és az úgy is lesz, igaz?
Ami Magyar Pétert illeti, van vele bajom rendesen, de a Fideszes főarcokhoz képest mégis egy magasabb moralitast képvisel.
12 "bőszen tagadták, hogy Ukrajna megtámadására kèszülnének!" Ez is nagy hülyeség. Klasszikus jelzéseket adtak, hogy vegyék őket komolyan. Felvonultatták a hadsereget a határon, gyakorlatokat tartottak. Nem tudom, hogy hova jártál általánosba de ott már elmondták, hogy ezek azok a jelzések amiket nagyon komolyan kell venni a nemzetközi politikában. Az összes náci-liberális röhögött, hogy az USA telenyomta őket fegyverekkel, a CIA már évek óta ott tevékenykedett, 600 NATO által kiképzett gyalogosa volt az Ukránoknak nyugati fegyverekkel felszerelve.
2021 szeptemberében kiröhögték Putin-t, hogy: Mi az hogy vörös vonal?! Miről beszél ez. Ha valaki jelentkezni akar a NATO-ba akkor mi ugyan nem fogunk nemet mondani.
Hagyjál már a hülyeségeddel! Ha késsel kergetek valakit, akkor aggresszor vagyok, ha meg bezárom a szobájába és beragasztom az ajtót meg az ablakokat, hogy megfulladjon akkor csak egy ártatlan demokrácia vagyok.
Szoval nem azt kellett figyelni amit mondanak a Kremlben, hanem amit csinálnak, igaz? Hiszen ki lenne az a bolond, aki nem hazudja azt, hogy nem fog támadni? Erre gondolsz ugye? (Zárt körben melyik putyinpincsi is vallotta meg ezt az ARS poeticáját, btw?:)
Na de akkor már csak azt nem értem, h fentebb miért érveltél úgy, h csak ezt kell figyelni mit nyilatkozik Putyin, ha most meg azzal jössz, hogy a vészjósló tettek számitanak, nem a szóbeli ígéretek..
14.
Nem értem hol van az ellentmondás abban, ha valaki nem akar megtenni valamit, de aztán mégis rákényszerül, hogy megtegye.
Oviban vagyunk?!
- Most nem vagyok éhes és nem kérek enni.
2 óra múlva ...
- Pistike kiflit eszik, pedig azt mondta, hogy Ő nem eszik! Pistike hazug!
Abban mi az őszinte, hogy valótlan dolgokat tényként közölsz?
Ez az agitátor szöveg egyre kevésbé működik. Talán találnod kéne más elfoglaltságot.
Ja hogy akkor még nem volt éhes Oroszország, dehát időközben megéhezett, hat persze hogy okkupálnia kell szegenynek, hiszen éhen nem maradhat igaz?
De Európát azért mégis arra bíztatnád, hogy ne tartson Oroszország fel-feltámadó étvágyától, hisz most mondta a Kreml (a markába röhögve) hogy már nem is éhes!
Köszönöm hogy saját szavaiddal bizonyítod az allaspontod abszurditását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!