Mit gondolsz arról, hogy a TISZA párton kívül még egyik ellenzéki párt sem gyűjtötte össze a 20 ezer aláírást?
A TISZA még a Fideszt is beelőzte picivel, de mindkettőnek néhány óra alatt meglett az induláshoz szükséges 20k aláírás.
Szerintetek lesz olyan párt amelyik el sem éri majd és nem tudnak indulni az EP-n?
Én nagyon drukkolok a Tiszának, hátha sikerülne leváltani nekik az egész ellenzéket, akik 10+ év alatt csak egymást tépkedték, ezáltal biztosítva a Fidesz kétharmadot.
Szerintem Magyarországnak most szüksége van arra mint ami sok tíz éve Amerikában van:
Két erős párt egymással szemben. A fidesszel szemben egy erős, stabil pártra van szükség.
Kétharmadot nem hinném, hogy valaha összehozna a Tisza, de ha sikerülne is nekik, szerintem a jelenleginél rosszabb már nem lehet és ez nehezen elképzelhető a Tisza programját tekintve.
Szóval szerintem a demokrácia megmentése érdekében most nagy szükség van a fidesz legyőzésére.
Mert a Fidesz fiók pártja akár csak az LMP.
MIndenki el hogy Magyar Péter lelkiismerete 14 év után előjött és otthagyta a milliós pozícióit.
Eddig az volt a Fidesz narratívája hogy mindenki az érdemei alapján kap pozíciót most meg el ismerik hogy csak azért tűrték meg Magyart mert Varga JUdit férje volt.
A Tisza kedden még gyűjtött ezerrel Pesten.
Persze mondani sok mindent lehet.
Hát igen.
Először alaposan mefigyelni kellene a dolgokat, tájékozódni, és nem gondolkozás nélkül csalira harapni.
Ha egy valódi ellenzéki menne így neki a jelenlegi kormánynak, azt nem tűrnék meg így odafent. És nem lenne aki ennyire finanszírozza.
MP már tud erről. Lesz intézkedés.
Holnap Puzsérnál kiderül.
A fidesz ugyanúgy gyűjt még, nem áll meg egyik párt sem, csak mert elérték a 20000-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!