Mit gondolsz arról, hogy a TISZA párton kívül még egyik ellenzéki párt sem gyűjtötte össze a 20 ezer aláírást?
A TISZA még a Fideszt is beelőzte picivel, de mindkettőnek néhány óra alatt meglett az induláshoz szükséges 20k aláírás.
Szerintetek lesz olyan párt amelyik el sem éri majd és nem tudnak indulni az EP-n?
Én nagyon drukkolok a Tiszának, hátha sikerülne leváltani nekik az egész ellenzéket, akik 10+ év alatt csak egymást tépkedték, ezáltal biztosítva a Fidesz kétharmadot.
Szerintem Magyarországnak most szüksége van arra mint ami sok tíz éve Amerikában van:
Két erős párt egymással szemben. A fidesszel szemben egy erős, stabil pártra van szükség.
Kétharmadot nem hinném, hogy valaha összehozna a Tisza, de ha sikerülne is nekik, szerintem a jelenleginél rosszabb már nem lehet és ez nehezen elképzelhető a Tisza programját tekintve.
Szóval szerintem a demokrácia megmentése érdekében most nagy szükség van a fidesz legyőzésére.
Aki másolja az íveket, annak csak néhány óra "összegyűjteni"....
Gondolom a Kubatov lista kifejezés nem idegen senkinek.
[„Szerintetek lesz olyan párt amelyik el sem éri majd és nem tudnak indulni az EP-n?”]
Biztosra veszem.
Még olyan pártokat is képesek voltak bejelenteni jelölőszervezetnek, amelyek nem felelnek meg a feltételnek, ezért el lett utasítva a nyilvántartásba vételük: [link] (Az egyiknél még nem jogerős a visszautasítás, mert van jogorvoslati idő, csak a negyedik napon válik jogerőssé, de nem látható bejegyzés a jogorvoslatról, így jogerőssé fog válni.)
Eddig 36 párt van nyilvántartásba véve (1 még nem jogerősen), ezekből nagy arányban lesznek olyanok, amelyek nem gyűjtenek elegendő érvényes ajánlást a szavazólapra kerüléshez: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!