Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek kellett rendszert...

Minek kellett rendszert váltani, ha a szocializmusban sokkal többet lehetett lazsálni?

Figyelt kérdés
Én még nem éltem akkor, de az idősek mind azt mesélik, hogy akkor sokkal lazább volt a munkatempó. Bementél a gyárba, alibiből csináltál valamit, mellette meg maszekoltál, csencseltél kicsit és szépen elvoltál, várhattad, hogy nyugdíjba menj. Most meg túlhajtják az embereket a semmiért és leginkább csak a csúcsgazdagok vagy külföldi vállalatok zsebébe megy minden.

2024. ápr. 24. 22:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy lazsálni?! Fél évig a nyomda nagy része a menetrendeken dolgozott, szó szerint éjjel-nappal! Nem hét és fél óra naponta, hanem túlórával néggyel több. Mindenki belefáradt, mire készen lett. (Azért hét és fél, mert egészségre ártalmas munkakör volt, végig azt csináltam volna, ha akkor már van számítógép).
okt. 12. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!