Ellenzékiek, ti sem szavaztok most Magyar Péterre?
Nem is értem, hogy egy EP-,illetve önkormányzati választáson minek kellene rá szavazni? Az megvan, hogy nem most lesz a parlamenti választás?
Ha két év múlva fogalom lesz MP, akkor szavazok rá, de most a kisebb pártokat tamogatjuk.
Én a Momentumra szavazok.
Az EU-ba nem szabadna olyan EU-szkeptikus agyhalottakat küldeni, mint egy fidernyák, vagy egy mihaszna!
Az EU az egyetlen garancia arra, hogy Orbán agyament horrorjárása némi korlátok közé legyen szorítva!
DK, Momentum esetleg a kutyulik - a többi mehet a búsba!
Magyar úgyis viszi a fél listát...
Magyar Péter nem EU ellenes. Csak ő is belátja, hogy nem mindent csinál jól az EU.
Az EU geopolitikai startégiája nem a legjobb.
Igen bocsánat, rosszul emlékeztem.
2018-as országgyűlési választásokon kaptak 5%-ot.
De szerintem a DK-nak jelenleg esélytelen, hogy meglegyen a 16% mint 2019-ben..
Závecz hogy mérhetett nekik 26%-ot? Nagyon szürreélis.
Fidesznek 33%-ot mértek... Az sem valós.
DK meg természetesen egyből kiteszi ezt a felmérést, hogy továbbra is átverve a követőket a legerősebb ellenzéki pártnak nevezhesség magukat.
Fidesz 2.0
Teljesen hülyének nézik a szavazóikat. Sok nyugdíjast kihasználják... Szégyen.
Én nagyon bízom Péterben és ha esetleg valakit sikerült meggyőznöm, hogy a TISZA-t támogassa, akkor már megérte vitatkozni itt. Részemről lezárom ezt a beszélgetést. Közös a cél: Leváltani a kormányt.
52 - egy szóval nem mondtam, hogy Magyar Péter EU ellenes!
Azt írtam, hogy viszi (nyeri) a fél listát.
A fidkányok és a mihasznák az EU ellenesek, rájuk ép elméjű magyar ember nem szavaz.
#48 köszi a linket. Remèlem tènyleg ìgy van, de fèlek tõle h tovàbbra is 45% felett van a fidesz (vagy 50% felett xd)
Illetve ahogy azt sok koràbbi kommentelõ írta az ellenzékiek nem valószínű, hogy beàllnak mögé. Szörnyű am h vègre jött valaki aki érdemi kihìvòja lenne Orbánnak és erre az ellenzèk egy rèsze azon dolgozik, hogy hogyan lehetne elgàncsolni. Ezzel a hozzáállàssal Orbàn élete vègèig fog kétharmaddal uralkodni...
De ha ez ìgy van akkor meg is érdemeljük...
"Szörnyű am h vègre jött valaki aki érdemi kihìvòja lenne Orbánnak" - amennyiben elfogadjuk ezt ténynek, akkor lehet, hogy szörnyű.
De azt is mondhatjuk, hogy szörnyű, ahogy a fideszt utáló tömegek annyira odavannak egy olyan pasiért, aki 3 hónapja még az asztaluknál ült és előtte 14 évig tolta Orbán szekerét, mint az angol bakfisok Beatles-ért annak idején.
Attól függ kit nevezel annak, hogy tolta a szekerüket? Én is dolgoztam Mészáros egy cègének akkor én is a szekerüket toltam?
De am ne izgulj marad a fideszkètharmad! ;) örömtàncot tàmcolhat a sok ellenzèki amikor a csicska pàrtjuk bentmarad 5% kal (pl momentum, mkkp, mi hazànk), fidesz meg lophatja tovàbb a dellàt ;)
"Magyar Péter nem EU ellenes. Csak ő is belátja, hogy nem mindent csinál jól az EU."
Ha a fidesz EU-ellenes, akkor MAgyar Péter is az, mivel szó szerint elmondta, hogy a fidesz EU kritikája jó és követendő.
"De szerintem a DK-nak jelenleg esélytelen, hogy meglegyen a 16% mint 2019-ben..
Závecz hogy mérhetett nekik 26%-ot?"
Egyedül szerintem sem hoznak most 16%-ot, de együtt simán. Amit itt más emlegetett felmérést, ott meg nevetségesen alulra mérték.
Én a dk-mszp-p hármast 15-20% közé tenném a jelenlegi tendenciák alapján.
"Fidesznek 33%-ot mértek... Az sem valós."
A fidesz tábor nagyon gyorsan tud változni, így nem látom, hogy ez nagyon irreális lenne egy adott pillanatban, viszont választásra ennél jobban mozgósítanak.
Tehát pl. '22-ben is annyit változott a támogatottságuk elég gyorsan, hogy senki nem mérte őket pontosan.
"Szörnyű am h vègre jött valaki aki érdemi kihìvòja lenne Orbánnak"
Ha Orbánt Orbánra váltjuk le, akkor nem vagyunk előrébb. Én köszönöm nem kérek még egy Orbánt, így nem fogom támogatni.
"Én is dolgoztam Mészáros egy cègének akkor én is a szekerüket toltam?"
Miért, nem?
Lehet, hogy minden kresz szabályt betartasz, de ha bankrablókat fuvarozol, hogy elmeneküljenek a helyszínről, akkor te is kollaboráns vagy.
Nagyon rosszul látod a dolgokat...
A Tiszapártra szavazok az összes ismerősömmel és az összes családtagommal együtt.
Soha többé fideszt! soha többé röfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!