Június 9-én arról fogunk dönteni, hogy háború vagy béke legyen Európában?
Orbán Viktor a béke oldalán áll. Nem úgy, mint a balliberális oldal, akinek tagja Magyar Péter is.
Árad a Tisza? Valahányszor megtette, kárt okozott és visszatért a medrébe!
Na ide figyeljetek 👇
Ha a politikai leleményességét nézzük, akkor: Orbán 1 GÉNIUSZ
Ha mint nemzetegyesítőt tekintjük, akkor: Orbán 1 GARIBALDI
Ha a népszerűségét, karizmáját nézzük, akkor: Orbán 1 GURU
Ha a szívós munkabírását tekintjük akkor: Orbán 1 GIGÁSZ
Na ennek fényében melyik pártra is kellene szavaznunk? Szerintem egyértelmű. Ti hogy gondoljátok?
Fidesz értelmezésben az a béke, hogy Ukrajna feltétel nélkül azonnal kapituláljon, hogy ov zavartalanul tudjon üzletelni az oroszokkal.
Meglehetősen erkölcstelen hozzáállás, plusz biztonságpolitikailag is veszélyes lenne ha határosak lennénk a jelenlegi Oroszországgal.
#17 Amit ők mondták arról kiderült hogy igaz, amit te állítasz arról meg hogy kamu.
Itt nem én vagyok megvezetve.
#16: Nem tudom, minek fárasztom magam agymosottaknak, de újra és újra belinkelem ezt az írást, de úgyse fogjátok fel, mert nektek nem szabad:
#19 Hiába linkeled be újra meg újra attól még hülyeség marad.
Amit csinálsz az olyan, mintha leírnám, hogy egy pingvin jellemzője, hogy az Antarktiszon él, tollas, jól úszik a vízben és halat eszik, majd közölném, hogy "látod, ezzel bizonyítottam, hogy a kelkáposzta az pingvin".
felsorolod a diktatúra jellemzőit majd közlöd, hogy ezek igazak a fideszre. Nem igazak. Csak te azt hazudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!