Június 9-én arról fogunk dönteni, hogy háború vagy béke legyen Európában?
Orbán Viktor a béke oldalán áll. Nem úgy, mint a balliberális oldal, akinek tagja Magyar Péter is.
Árad a Tisza? Valahányszor megtette, kárt okozott és visszatért a medrébe!
Na ide figyeljetek 👇
Ha a politikai leleményességét nézzük, akkor: Orbán 1 GÉNIUSZ
Ha mint nemzetegyesítőt tekintjük, akkor: Orbán 1 GARIBALDI
Ha a népszerűségét, karizmáját nézzük, akkor: Orbán 1 GURU
Ha a szívós munkabírását tekintjük akkor: Orbán 1 GIGÁSZ
Na ennek fényében melyik pártra is kellene szavaznunk? Szerintem egyértelmű. Ti hogy gondoljátok?
Én úgy gondolom, hogy ne legyen háború és legyen béke.
Ezért fogok a TISZA pártra - Magyar Péterék pártjára szavazni. :)
#3 Akkor úgy jársz mint a csehek, lengyelek, akik megszavazták a látszatot majd másnap megkapták a nyakukba azt ami ellen próbáltak küzdeni éveken keresztül, mert a választottjuk átverte őket és szépen mindent megszavazott amit addig az emberek nem akartak.
Amúgy nem a 21 magyar képviselőn fog múlni háború és béke sorsa, hanem azon a 750 másik képviselőn akiket a többi tagállamban választanak meg.
De nincs béke. Oroszország nem akar békét. Nem hagyja el a megszállt területeket, és igazándoból meg akarja szerezni a teljes partvidéket, dnyeszter mentiek becsatolásával, és orosz bábállamot csinálna a maradék ukrajnából. De utána meg akkor már ott van moldova is..😃 baltikum, miegymás, kaukázus, közép ázsia..
Hogyan csinálsz békét egy olyan helyzetben, ahol az egyik fél nem akar békét?
Muszáj ezt csinálni, amit. Még ukrajnában megállítani az offenzívát, távol az eu-tól.
#3 kapcsán:
Kérdező! Ki is lett lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!