Arra szavazol aki szimpatikus, ez a demokrácia lényege.
2024. ápr. 23. 10:27
3/13 anonim válasza:
Én ellenzéki vagyok és egészen biztosan nem fogok őrá szavazni, mondjuk senki másra sem fogok szavazni.
2024. ápr. 23. 10:27
4/13 anonim válasza:
Nem szavazok sem Magyar Péterre se Vitézre. Alexára meg Viktorra szavazok!🍊👍❤
2024. ápr. 23. 10:28
5/13 anonim válasza:
Szóval bátran, vitézül a győztes mellé állsz, de abban nem segíted, hogy győzzön.
...hát ez is egy stratégia.
2024. ápr. 23. 10:32
6/13 A kérdező kommentje:
Azert allok mellejuk, mert meg vagyok elegedve a munkajukkal, vagy mert a tobbi jeloltet sem talalom jobbnak, egyezik az elveimmel.
Nem azert, mert most meno dolog raszavazni, majd o meghozza a megvaltast.
2024. ápr. 23. 10:35
7/13 anonim válasza:
Szerintem Magyar Péter nem fideszes kitartott, Vitézy szerintem is az. Arra szavazol, akikre akarsz. Én Karácsonyra fogok, az EP-t még nem döntöttem el. De addig még van idő, kíváncsi vagyok, Magyar mit fog alakítani, mert nagyon el tudja rontani az eddig ilyen-olyan szimpátiámat az irányába.
2024. ápr. 23. 10:43
8/13 anonim válasza:
+ nekem szimpatikusak a civil jelöltjei MP-nek.
2024. ápr. 23. 10:43
9/13 anonim válasza:
Szerintetek Magyar Péter is meglõtte Terry Blacket?
2024. ápr. 23. 10:46
10/13 anonim válasza:
Pont az ilyen gondolkodás miatt nem lesz eltakarítva a kormány, de még a léhűtő ellenzék sem.
Szavazzunk a régi "jól bevált" ellenzéki pártokra. Ők sose lesznek már tényezők, de azért szavazzunk rájuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!