Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Schwarzenegger miért a sztár,...

Schwarzenegger miért a sztár, miközben ő valójában csak Joe Weider kitartottja volt?

Figyelt kérdés

Joe Weider egy üzleti vénával igencsak megáldott ember volt, és ha jó forrásokat tanulmányozok, akkor a svarci volt a kis ösztöndijasa, tulajdonképpen a plakátarca a vállalkozásnak.

Mig svarci a testépitő volt, addig a Joe Weider meg aki megalkotta a testépítést a mai modern formájában?

Akkor most ki legyen az igazi példakép?

2016. máj. 12. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
1970-ben ritkán láttak olyan izmos embert mint Schwarzenegger,ő a médiába is mutogatta magát,még jó hogy ő lett a híres
2016. máj. 12. 20:35
 2/5 Kisboltos ***** válasza:

Schwarzenegger rég rossz, ha a példaképed. Emellett persze sokat tett a sportért, de ez nem lényeg.

Mindig kellett/kell valaki, akit el lehetett/lehet adni. Schwarzenegger meg az a fajta ember volt, akit el lehetett. Ennyi a sztori.

Aztán, ha te most elemezni akarod, hogy valóban neki volt-e 7-szer is a legjobb formája, hát hajrá. Szerintem többen egyetértenének azzal, hogy nem. De ez megint más téma.

2016. máj. 12. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A mai modern formájában? Nem hiszem, hogy Weider így álmodta meg a testépítést, ahogy az most kinéz. És azt sem hiszem, hogy ebből a két személyből kéne példaképet választani.
2016. máj. 13. 00:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Kitartott akkor lett volna,ha nincsen mellé produktum sőt kártékonyan élősködött volna.Az alkalmazott a szó amit keresel,vagy a szimbiózis.Két dörzsölt fickó akik pénzt csináltak egy népszerűtlen dologból.
2016. máj. 13. 00:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem swarci soha nem volt a példaképem, az én példaképem mindig is T800 volt...
2016. máj. 13. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!