Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szenkirályi Alexandra konkréta...

Szenkirályi Alexandra konkrétan Berki Krisztián színvonal. Hogy sikerült a Fidesznek ezt a kihívót választania?

Figyelt kérdés

ápr. 22. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

#9: a kampánya szerinted arra bizonyíték, hogy megtanult pártoktól függetlenül mindenkivel együttműködni? Ő egy egybites pártkatona, semmi több.

A kampányból nekem az jön le, hogy nyilván tudják, hogy semmi esélye nyerni (akárkit választanak nem lett volna esélyük), de megpróbálnak minél többet kihozni a helyzetből, és ez is a vidéki elvakult szavazók párthűségét hivatott erősíteni (lehet mutogatni az M1-en a kampányszlogeneket), akik azt hiszik, hogy Bp utcáin lmbtq migránshordák erőszakolják halomra a kislányokat napi szinten, miközben rohad szét minden.

ápr. 23. 08:12
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

#11!

Tarlósnak is rossz volt az utolsó kampánya, mert kiengedte a kezéből. Arra sajnos a Fidesznél sem jöttek rá, hogy a polgi választás az egyéniségekről szól. Kockázatot rejt, de amit korábban lehetett látni Szentkirályiból, az az, hogy egy értelmes és alapvetően pozitív nő. Egészen más a metakommunikációja, mint pl. Karácsonynak.

Nekem az jön le a kampányból, hogy le kellene cserélni a kapmányokkal foglalkozó embereket a Fideszben. Nagyon egysíkú lett.

Nem tudom, hogy miből gondolják itt a DK-sok, hogy Karácsony ellen senkinek sincs esélye. Pár százaélkkal nyert és azóta az ő szavazói is tudják (ha mernek gondolkozni), hogy Karácsony nem egy vezető alkat. Normális esetben bárki ellen elbukna 1-1-ben.

Teljesen elmebaj, amit írsz, hogy azért indít a Fidesz esélytelen jelöltet, hogy a vidéki szimpátiát növelje. Ennél már csak az nagyobb hülyeség, hogy a Fidesz nem szeretné megnyerni Budapestet.

Amit pedig az M1-ről és az lmbtq migránshordákról írsz, azt a hazugság szó tökéletesen lefedi. De gondolom te az Antifa nevű terrorszervezet itteni ténykedéséről sem hallottál a függetlenobjektív médiában.

ápr. 23. 11:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Sokáig vakarták is a fejüket a döntés előtt.
ápr. 23. 11:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld, hallottam az Antifáról. Szoktam olvasni a jobboldali sajtót is, mert érdekel az ő látásmódjuk is. Az más kérdés, hogy a gyomrom forog az ottani retorikától, főleg amik a kommentszekciókban mennek. (Egyébként alapvetően én is a tankönyvi jobboldali eszmékben hiszek inkább, soha nem szavaztam a DK-ra, nem is fogok, de a mostani kormány is vállalhatatlan.)

Biztos vagyok benne, hogy Szentkirályi civilben egy művelt, értelmes nő, nem lenne ott, ha nem így lenne (talán még kedves is, és szép a haja). Ettől függetlenül egy pártkatona. Nem direkt nem indított a Fidesz esélyes jelöltet Pesten, hanem mert nem tudott olyat prezentálni. Nyilván nagyon is szeretné megnyerni a főpolgi tisztséget is, de erre nincs esélye akkor sem, ha az atyaúristent indítaná se.

Így szerintem a kampányból kihozzák a maximumot, tehát olyan üzeneteket közvetítenek elsősorban, amikkel a nem pesti törzsszavazóik is tudnak azonosulni (=gyurcsányozás). Azzal kisebb közönséget érnének el, ha random útépítéseket meg bölcsifelújításokat ígérgetnének, tök feleslegesen, mert úgyse nyernek, ugye.

ápr. 23. 11:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mindenhol 50%-os eséllyel indul egy Fidesz jelölt, ha 1-1-ben kell megmérettetnie magát. Csak Vitézy árt az esélyeinek.

Karácsony is vékonyan nyert és még Demszky utolsó győzelmi és nagyon vékony volt. 2014-ben Tarlós nagy föélnnyel nyert. Téves az az állítás, hogy itt konstans ballib fölény van. Erős a ballib beágyazódás, de bárki nyerhet.

Igaz, hogy most nincs olyan jelölt, mint anno Tarlós, aki mellé beállhattak volna vagy elve fideszes polgármester valamelyik kerületben. Viszont akinek 4 évnél hosszabb a politika memóriája, az nem egy előrángatott jelöltnek látha Szentkirályit. Ott követte el a hibát a Fidesz, hogy 5 éve nem őt indította.

ápr. 23. 12:07
 16/19 anonim ***** válasza:

"És nem egy KariGeri mellett, aki leszarja Budapestet, csak a saját karrierjét akarja belőle építeni és mindneből pártpolitikát csinál"

Ahhoz képest, hogy ezt hazudod, a valóság az, hogy Szentkirályinak még programja sem volt azon kívül, hogy többet emlegette Karácsonyt, mint egy 6 éves kisgyerek... :D

Az eleve vicces és szánalmas, hogy párpolitikailag függetlennek hazudsz egy Fideszes pártkatonát :D Röhej.

ápr. 23. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:

#16!

Tehát ezzel az állításoddal ("a valóság az, hogy Szentkirályinak még programja sem volt") beismered, hogy már van programja.

Most indult a kampány, tehát jókor lett programja.

Most kiről hazudod azt, hogy pártkatona?

ápr. 23. 20:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát ha számodra a "programja sem volt" annak a beismerése, hogy van programja, akkor te tényleg krumpli vagy fidókám :D
ápr. 23. 21:04
 19/19 anonim ***** válasza:

#18!

Nagyon sajnálom, hogy az anyanyelvedet sem ismered és a logika sem bánt téged, de mivel múlt időbe helyezted az állításodat egy jelenleg is zajló esemény (gy.k.: kampány) közben, ezért éppen azt fejezted ki, amit írtam.

Ha ekkora szellemi hendikepben vagy, akkor legalább ne legyen nagy a pofád! :D

ápr. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!