Karácsony Gergely (DK-MSZMP-P-Momentum) hazudott valaha?
Figyelt kérdés
ápr. 21. 21:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
mInDEgY, cSAK afIdEsZ nE NyERjEn
27 szavazat
1/23 anonim válasza:
Ilyesmire gondolsz, hogy "ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok"?
2/23 A kérdező kommentje:
#1 ez is jó, de ezt Dr. Orbán mondta, nem Gergely.
Én arra gondolok, hogy nyilvánosan hazudott-e valaha a választóknak.
ápr. 21. 22:07
3/23 anonim válasza:
Rengetegszer. Anno maga mondta, hogy ha ő lesz a föpolgi nem fog egyetlen stadion sem épülni erre mindjárt megépült kettő is. Viszont a budai szuperkorházat persze lefujta az ostoba.
4/23 anonim válasza:
Szerintem nem. Amit mondott komolyan gondolta. Hogy ezek közül mik teljesültek az egy más dolog. De az nem feltétlenül és elsősorban nem hazugság.
Tőle vennék használt autót...Van olyan politikus akitől nem.
5/23 A kérdező kommentje:
#3 igen, ezekre gondoltam. Ment Zöld! Jöhetnek még. Családi ebéd vitához kell jövőhétre.
ápr. 21. 22:12
6/23 anonim válasza:
Ááááá dehogy a politikusok mindig igazat mondanak nem tudtad? 😂
7/23 anonim válasza:
2 Akkor Orbán viktor is mindent komolyan gondolt aztán ez lett belőle
8/23 anonim válasza:
Az h valaki iger valamit de nem tudja megvalositani az nem feltetlen hazugsag.
9/23 anonim válasza:
Te nem is arra vagy kíváncsi hogy hazudott e - már eldöntötted hogy igen - csak próbálsz muníciót gyűjteni a prekoncepciódhoz és a családi veszekedéshez.
Bocs, de ez szánalmas, így aztán el is engedem a kérdésedet.
10/23 A kérdező kommentje:
Akkor Orbán Viktor se hazudik soha. :D
Ez jó..
ápr. 21. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!