Kire szavaznátok, ha Vitézy Dávid is elindulna a 2024-es főpolgármester-választáson?
Nem budapestiként ezt nem nekem kell eldönteni, de az azért valamennyi mutatja a budapesti helyzetet, hogy 5 év után sem sikerült csődbevinni a várost, bármennyire is ellenszélben dolgozott a jelenlegi főpolgi és viszonylag de próbált tenni a kampányban tett igéreteiért.
Vizézyt meg egy jó szakembernek tartom, de nem politikusnak.
Most nem azért, hogy szakmai vitába vigyük el a kérdést, de a prágai Károly híd felsőpályás, így kifejezetten alkalmas sétahídnak, a szerkezet nem takarja le a kilátást. Az alsópályás Lánchíd hozzá képest sokkal látványosabb kívülről nézve, de ennek a hátránya, hogy belülről, a jelenlegi úttesten sétálva fejmagasságban a szerkezet végig takarja a kilátást, viuzálisan mintha egy alagútban mennél:
Emiatt nem igazán alkalmas sétahídnak. Régi vita ez, és szerintem jól döntöttek Karácsonyék, hogy korlátozottan, de engedték a forgalmat a hídra inkább.
Vitézy jó szakember, pont ezért nem lenne jó, ha általános vezetőként szétforgácsolná az idejét-energiáját.
Őt nagyon jól el tudom képzelni akár Budapest, akár az ország közlekedéspolitikai vezetőjeként. De mindenképpen ennek a szakterületnek a vezetőjeként, nem általános vezetői pozícióban.
7-es, ez ostobaság. Vitézy pont hogy szakember, semmiféle sleppnek nem tagja és a saját szakmai elképzeléseit valósítja meg, nem érdekcsoportok alárendeltje.
A magadfajták nyilván nem tudnak másban gondolkodni, csak érdekcsoportokban, de azért vannak olyan emberek is, akik szakmai alapon végzik a munkájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!