A fideszesek vajon tudják hogy maffiapártot támogatnak vagy naivak ehhez?
"Az a baj, hogy még ÉLETETEKBEN nem voltatok normálisan működő országban, nem beszéltetek külföldiekkel és nem is akartok fejlődni és példát venni jobb országokról. Ez a fidesz és a szavazóik."
Nem. A baj az, hogy szerinted a Fidesz szavazói mind egyformák. Ennyire leegyszerűsítve tudod csak felfogni a világot - így aztán nem lehet komolyan venni azt, amit mondasz...
Ha csak személyeskedni akarsz, arra nem vagyok vevő.
Amit írtam (teljesen függetlenül attól, hogy kire szavazok vagy szavaztam), arról van valami olyan gondolatod, ami előrébb viheti az ország ügyét?
"Előrébb viheti az országot ha kikapcsolod az m1et"
Előrébb viheti az országot, ha azok, akik eddig gondolkodás nélkül elhittek mindent, amit az m1 állított, most majd gondolkodás nélkül elhisznek mindent, amit az atv-n hallanak?
Vagy csak a hatalomhoz ragaszkodnak. Megfigyeltem anno a sporteseményeket, anno amikor Schumacher feljött, a többség neki szúrkolt. A fociban is így van , a sikereseket tamogatják. Az ökölvívásban is így volt, Mike Tyson fan volt a többség, mert ő volt a siker.
Szóval a fidesznyikkek is ilyenek szerintem, a hatalom érzését keresik, amit még a fidesz testesít meg.
"Előrébb viheti az országot, ha azok, akik eddig gondolkodás nélkül elhittek mindent, amit az m1 állított, most majd gondolkodás nélkül elhisznek mindent, amit az atv-n hallanak?"
szövegértésből megbuktál? ki mondta hogy ha kikapcsolod az m1-et, gondolkodás nélkül hidd el amit a másik helyen mondanak? komolyan mondom néhány felnőtt ember alsós szövegértési szinten áll ami nagyon szomorú.....
"ki mondta hogy ha kikapcsolod az m1-et, gondolkodás nélkül hidd el amit a másik helyen mondanak?"
Szövegértésből megbuktál? Ki mondta, hogy bárki ezt mondta? Csak feltettem egy kérdést, de úgy látszik, azok közé tartozol, akik alsós szövegértési szinten állnak.
Mellesleg hogy felnőtt vagyok-e, nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!