Magyar Péter barátnője miért nem szerepel mióta kikotyogta, hogy külföldi támogatóik vannak?
"gyorsan letiltatta az interjút és megvágatta azt"
Érdekes, amikor a Megafosos tagok csinálják ezt akkor nem ugatnak a Fidióták.
A lógó tervezésről beszélt a barátnője. Dumcsi...dumcsi..majd a riporter észreveszi a hölgy ruhazatán a lógót.
Nics semmi kivágva, nem volt semmi letíltva. Csak a szokásos fideszes hanta megy 14 éve.
"Google a barátod továbbra is. Nem lehet olyan cikket linkelni amit már töröltetött a messiásod."
És a Guglival hogyan kellene törölt cikket megtalálni?
Kérdező, hazudni bűn!
Ilyet ő soha nem mondott, hogy külföldi támogatóik vannak, ezt csak a megafon állítja.
#19 Ja, akkor valamit félreértettem. Azt írtad, hogy az internet nem felejt. Akkor mégis? Volt egy videó, amit közölt a nem tudom ki, aztán törölte/megvágta és ez már nincs meg sehol sem, de eskü, hogy azt mondta? Aki újságnál/hírportálnál dolgozik, azok az ilyen videókat azonnal lementik! Ez miért nincs meg? Nézd, én kormánypárti vagyok, de ez akkor is szánalmas! Eddig azt tudtam mondani, hogy a kormánypárti média ha mást nem, legalább a kormánypártiakat megszólítja, de ezzel még engemet sem lehet. Vallomás nélkül is biztos vagyok benne, hogy külföldről pénzelik Magyar Pétert, mert minden európai országban így működnek a dolgok, de számomra kínos ez a próbálkozás. Mi a f....ért nem azzal foglalkoznak, hogy ez a faszi nem mond semmit sem??? EP-be készül és nem mond semmit sem, hogy Ő ott hogy képviselné ezt az országot, kardinális kérdésekben hol áll, sőt, mivel nem titkolt szándéka leváltani az ellenzéket és a kormányt is egyszerre (ezt Ő mondta, s ahol mindkettőt leváltja egy párt, azt diktatúrának nevezik, de lényegtelen), attól akár már most elvárnám azt, hogy elmondja, hogy képzeli el ezt az országot, mire helyezné a hangsúlyt, mibe tenne pénzt/energiát, azt honnan venné el, honnan lenne rá forrás stb. röviden némi (nem kell túlzásokba esni) némi szakmaiságot hallanék, ami nem történik meg, mert semmi mást nem tud mondani, mint azt, hogy ez a kormány korrupt, maffiakormány, Orbán a maffiafőnök, maffia, maffia, maffia. Ennyi az ürge! Aki ennyitől hajbókol az meg nézzen már végig magán, hát tényleg csak ennyit ér? Tényleg ennyi elég neki? Na és ha megtesszük azt, amit a lengyelek, bezárunk párat a börtönbe tessék-lássék alapon, kib....unk mindenkit a köztévéből és átveszi a köztévén a hatalmat Magyar Péter sleppje és elmondja, hogy ez innentől szabad TV, azért szabad mivel az övé (ami nonszensz állítás, de a lengyelek is beszopják, akkor mi mitől ne), és utána mi lesz? Tudja bárki is, hogy mi lesz? Mert nem hangzott el a szájából. Nem érdekel senkit sem? A kormánnyal szembenállóknak mondanám, hogy azért egy kormányváltás többről kellene, hogy szóljon, mint hangulatjavításról!
#18 Honnan tudod, hogy kinél van tele a gatyó? Én egyelőre azt látom, hogy akinél tele kellene, hogy legyen, az a baloldali ellenzék, leginkább a Momentum és a DK. Magyar Péter az ellenzéket hekelte meg, mert az ellenzék az, aki egyszerűen nem tudja eldönteni mi legyen vele, a kormány tudja, ekézni kell, akár ilyen szánalmas módon is, de támadni kell. Az ellenzék néz ki a fejéből és toporog, hogy most akkor veszélyes ránk, azt tudjuk, de mi legyen vele? Támadni nem merünk, mert még jól is jöhet akár, de lehet, hogy nem, lehet, hogy ártani fog. :D Számítanak rá, hogy esetleg, talán koalíciós kormányt alkothatnak vele ha úgy áll a meccs 26-ban, hogy erre Magyar Péter rákényszerülne, azért nem mernek támadni, de közben meg tudják, hogy szavazatokat fognak veszíteni miatta. Sakk-mattban az ellenzék van jelenleg.
Kérdező, hogy lehet az, hogy a kivágott rész sehol sincs fent? Neten minden föntmarad, ilyen nincs...
Amíg nem látom nem hiszem.
Mellesleg az állítás alapján külföldi grafikus 😂😂😂 cég.
Ez aztán a külföldi befolyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!