Magyar Péter barátnője miért nem szerepel mióta kikotyogta, hogy külföldi támogatóik vannak?
Blikk adta le az interjút ami elég kínosan sikerült, ezért Petike gyorsan letiltatta és módosításra kényszerítette őket. Csak az internet nem felejt.
#9 Te hol készültél? Bármilyen veled készült interjút letilthatsz. Ez újdonság? Nem kell hozzá jogszabályra hivatkozni. Rengeteg ilyen eset történt már, hogy utólag letiltottak egy interjút, nem csak politikában...
Bízzatok Magyar Péterben, én nem akarom elvenni senkitől a reményt, és nem is akarom Magyar Pétert ekézni, de attól, hogy a Fidesz ezt a külföldi finanszírozást halálba koptatta, attól még vállat ne vonjunk már automatikusan, ha ezt meghalljuk. Ha a Fidesztől halljuk, akkor részemről OK, tegyétek, de egyébként mint írtam ez tartozás ilyen esetben, amit k....ra nem az fizet ki a fizujából, aki ezzel tartozik, hanem mi fizetjük ki!
Hol az interjú amit letiltott? Kinek adta azt? Honnan tudni mit mondott a felesége, ha ez letiltásra került?
Jól mutatja a magadfajtákat, hogy csak a valóságtól elszeparált balos narratívát és MP FB-jét olvasod ha nem halottál erről. De egy Google keresés is a barátod lehet.
Ja, hogy te linket szeretnél a törölt bizonyítékról? Te ennyire birka vagy?
@17 tehat akkor higgyuk el egy nevtelen valakinek a gyakorin bemondasra, hogy igy volt, csak mert becsszo? :)
Korabban meg azt irtad, az internet nem felejt. Most meg mar hirtelen megis? :)
Minel tobb ilyen bena lejarato kerdest latok, annal biztosabb vagyok benne, hogy nagyon tele a gatyo a fideszeknel :)
Google a barátod továbbra is. Nem lehet olyan cikket linkelni amit már töröltetött a messiásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!