Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter barátnője miért...

Magyar Péter barátnője miért nem szerepel mióta kikotyogta, hogy külföldi támogatóik vannak?

Figyelt kérdés
Előtte kísérte Pétert a rendezvényekre , de mióta elkotyogta, hogy külföldről érkeznek a pénzek és támogatások azóta egyszer sem szerepelt. Reméljük, hogy csak a szerepléstől tiltotta el Péter és nem olyan dolgok történnek mint amiről Varga Judit mesélt..
ápr. 19. 19:11
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Blikk adta le az interjút ami elég kínosan sikerült, ezért Petike gyorsan letiltatta és módosításra kényszerítette őket. Csak az internet nem felejt.

ápr. 19. 19:40
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
10-es: Ezt nem mered a NAV-nak leírni fogadjunk 🤣🤣🤣
ápr. 19. 19:45
 13/29 anonim ***** válasza:
35%

#9 Te hol készültél? Bármilyen veled készült interjút letilthatsz. Ez újdonság? Nem kell hozzá jogszabályra hivatkozni. Rengeteg ilyen eset történt már, hogy utólag letiltottak egy interjút, nem csak politikában...

Bízzatok Magyar Péterben, én nem akarom elvenni senkitől a reményt, és nem is akarom Magyar Pétert ekézni, de attól, hogy a Fidesz ezt a külföldi finanszírozást halálba koptatta, attól még vállat ne vonjunk már automatikusan, ha ezt meghalljuk. Ha a Fidesztől halljuk, akkor részemről OK, tegyétek, de egyébként mint írtam ez tartozás ilyen esetben, amit k....ra nem az fizet ki a fizujából, aki ezzel tartozik, hanem mi fizetjük ki!

Hol az interjú amit letiltott? Kinek adta azt? Honnan tudni mit mondott a felesége, ha ez letiltásra került?

ápr. 19. 19:46
 14/29 A kérdező kommentje:

Jól mutatja a magadfajtákat, hogy csak a valóságtól elszeparált balos narratívát és MP FB-jét olvasod ha nem halottál erről. De egy Google keresés is a barátod lehet.

ápr. 19. 19:54
 15/29 anonim ***** válasza:
47%
#14 Hát a baltól k....ra távol állok, de azért köszi. Nézd én hivatkozást vártam volna tőled. Az esetről tudok. Olvastam róla egy szalagcím erejéig, olyannyira lesz-rom ezt a Magyar Pétert, hogy én ennél többet erre nem szántam. A többieknek linkeld be, azért kértem. Linkeld be a letiltott részt, amit az internet nem felejtett el.
ápr. 19. 20:01
 16/29 anonim ***** válasza:
#12 Elég kutakodni azoknál, akik lepontozták a hozzászólásomat, hisz azok magukra ismertek. :D Honnan tudod, hogy nem a NAV-tól vagyok? Megvagytok csibészek!
ápr. 19. 20:04
 17/29 A kérdező kommentje:

Ja, hogy te linket szeretnél a törölt bizonyítékról? Te ennyire birka vagy?

ápr. 19. 20:14
 18/29 anonim ***** válasza:
84%

@17 tehat akkor higgyuk el egy nevtelen valakinek a gyakorin bemondasra, hogy igy volt, csak mert becsszo? :)

Korabban meg azt irtad, az internet nem felejt. Most meg mar hirtelen megis? :)

Minel tobb ilyen bena lejarato kerdest latok, annal biztosabb vagyok benne, hogy nagyon tele a gatyo a fideszeknel :)

ápr. 19. 20:23
 19/29 A kérdező kommentje:

Google a barátod továbbra is. Nem lehet olyan cikket linkelni amit már töröltetött a messiásod.

ápr. 19. 20:26
 20/29 anonim ***** válasza:
@19 😀
ápr. 19. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!