Magyar Péter mezőhegyesi eseményén volt egy fideszes hölgy zászlóval, akit békén hagytak, vajon egy fideszes rendezvényen meddig húzta volna egy ellenzéki?
Figyelt kérdés
Amúgy azt legalább lehet becsülni a hölgyben, hogy korrekt módon ment oda Péterhez és elnézést kért.
Vajon mennyi fideszesnek nyílik még fel a szeme?
https://www.youtube.com/watch?v=zm4vjr49NC0
ápr. 19. 18:39
1/9 anonim válasza:
Bármeddig húzta volna. Mivel MP nemrég még fideszes volt, nem meglepő, hogy fideszes zászlókat is lengetnek az összejövetelein.
3/9 anonim válasza:
Orbi csak idebuszoztatott lengyel nyuggerek előtt mer beszélni 😅
5/9 anonim válasza:
5 percig néztem, de nem kért elnézést a hölgy, nem ment oda. Ez tuti reklám. Komolyan azt hiszed, hogy valaki miattad ezt végig fogja nézni? Annyi lett volna benned kérdező, hogy egy majd' 1 órás videóhoz odaírod, hogy hol van az említett információ!
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Kedves #7, nem vagyok egész nap az internet előtt, tudod nekem van munkám és mellette tanulok is. Mindenképpen megköszöntem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!