Jól látom, hogy Magyar Péter március 15-én megtartandó rendezvénye nem igazán hozza lázba az embereket?
Attól, hogy kíváncsi vagyok, hogy mit mond, egy riporban, amit bármikor meghallgathatok, amikor akarom, az még nemjelenti azt, hogy követem a Facebookon, ill. hogy vele azonos nézeteket vallanék (fideszes, aki belátja, hogy hamarosan amúgy is előbb-utóbb kegyvesztett lesz, és így arcvesztéssel akar kilépni a körből,
vagy fideszes, aki egy szerepet játszik most el, figyelmet terel el valami egészen másról, és még mindig csak magát és a feleségét állítja be áldozatnak, mintha az ellenzék csak béna lenne, de azt nem érte volna milliószor nagyobb sérelem.
Eddig még csak nem is hallottam arról, hogy bármit is szervezne, de most, hogy tudom, éppúgy leszarom.
Engem kb semmilyen politikai rendezvény sem hoz lázba, akárki szervezi.
Majd szavazni elmegyek, addig meg megnézem, hogy ki milyen ajánlattal készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!