Békemenetet idén sem rendeznek már a fideszesek?
Igen, ennek biztonsági okai vannak, a nemzetközi helyzet illetve az ukrán konfliktus ezt nem teszi lehetővé, ki tudja milyen menekülteknek álcázott ukrán terroristacsoport szivárgott be országunk határán, azzal a céllal, hogy bosszút álljanak mert mi a magyar érdekeket képviseljük az ukrán értékekkel szemben.
Ha véget ér az ukránok háborúja az oroszokkal és újra béke lesz, akkor talán megint megnyilik a lehetőség effajta rendezvényekre, addig csakis kizárólag alaposan átvilágitott emberek kerületének Orbán Viktor közelébe. Sajnos eléggé indokolt ez az óvintézkedés.
5
Hát, ha gyávaság az, hogy nem akarja, hogy ukrán terroristák merényletet kövessenek el ellene, ne adj Isten a tömeg ellen, akkor hívjuk így, én inkább figyelmességnek hívnám. Szerintem, jó, hogy nem akarja a népet és magát felesleges veszélynek kiszolgáltatni, az ország rendjének felbomlásának veszélyéről még nem is beszélve...
Szerintem jelenleg ez az ország érdeke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!