Magyar Péter országjárása meghozza számára a várt eredményt?
Figyelt kérdés
ápr. 18. 22:41
11/21 anonim válasza:
Nem. A DK elszámította magát, MP kamupártja csak tőlük vesz el szavazatokat.
12/21 anonim válasza:
Semmiben sem lehetünk biztosak. De ez még mindig jobb, mint a tétlenség.
13/21 anonim válasza:
#10 MP csomó Mi Hazánkos szavazót is elvesz.
Én is szimpatizáltam egy ideig Toroczkaiékkal, de ez már a múlt és megbántam.
Április hatodikán tüntetésén is sok Mihazánkos volt!
Én szurkolok a petinek, hátha sikerül neki.
15/21 anonim válasza:
Egész családom a mi hazànkra szavazott 22ben mint harmadik útra (mivel se gyurcsànyra sem orbànra nem akartunk). Azòta mindannyian Petire fogunk.
17/21 anonim válasza:
Szerintem a "Mihasznák" első szóra beáll a Csuti törpe mellé, ha úgy kívánja az érdeke. Magyar Petit fenntartással kezeltem, de már 100% - ban bízom benne. Ő sem tökéletes, de ő legalább tesz a változásért, nem is keveset! És értünk, magyar emberekért teszi amit tesz, mert ő köszöni szépen, nem éhezik!
Hajrá Magyar Péter, hajrá Talpra Magyarok Közössége, hajrá Tisza Párt!!!!!
18/21 anonim válasza:
Amilyen hype van körülötte olyan nagyot fog esni és én ott leszek és élvezettel fogom nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!